Wystawie kilka tys akcji na 17,77 za kilka minut, a 20-ma tys gram/poustwiałem je. Co sobie chcecie pisać to piszcie i tak ja tu rządzę i maluję wykresy, zresztą nie tylko na tej spółce. Tych co wiedzą, że wykreowałem nie jeden scenariusz - pozdr, JAcek :)
Jacek, tutaj 20 tys. nie jest potrzebne na grę wystarczy kilka tysięcy. Więc pokaż 20 tys. na na 17,77 bo jakoś nie dowierzam, że je masz. I nie za bardzo widzę co chcesz tu niby wymalować. Zrobisz wzrost będziesz kozak a tak to wiesz… Ale mały test jak coś kreujesz to ustaw zamknięcie np. na 5,55. Dasz radę? Oczywiście, … że nie. Gwarantuję, że nie dasz rady.
Hej, cześć, nie zrobię tego z prostego powodu: mam po drodze na ukryciaku poustawianie zlecenia sprzedaży i lubię zabawę na NC. Po prostu resztówkę wystawiłem na 17,77 i tak też zostanie do końca roku. To takie ostatnie 100 tys na wykup "resztówki" gdyby miało iść na te 20 zl P.S miałem kiedyś tego ładnych parę milionów za 2 i 1 grosz :) ------------------------ Pozdr - JAcek
Mniej więcej. Do samego nominału ja osobiście nie dopuszczę. Ale czy mnie wykupią? Na pewno stosunkowo drogo to ich będzie kosztowało jak na tej wielkości butik. Nie powinno nikogo dziwić, że tego tyle mam, pisałem, że zbieram już od okolic 3 gr, w praktyce zeszło niżej i pozbierałem. Oczywiście marzy mi się odebrać akcje, powoli, po cichu, gdzie nikt nie pogania. Lubię ten mały stragan, zwłaszcza z poziomu sternika lub tłumiącego rozpalone głowy :) Nie będzie mnie do poniedziałku. Wszystkich rozsądnych b. gorąco pozdrawiam, NC jest w trendzie jak wiele razy pisałem lata temu i na wielu spółkach zaczyna się stawać atrakcyjny. P.S. Sam zaczynam grubiej skupować spolke o nazwie demolen :) Za rok będę gasił rozpalone głowy tam 3 zł :) Zakład?
Jacek ale pokaż te 20 tys. przecież potem sobie je poustawiasz. Bo ta ilość na 17,77 to mnie nie powala. A tak z ciekawości to takie zlecenie sprzedaży było ponad 20 tys. gdzieś po 80 groszy - to może twoje?
A ja osobiście uważam , że niejaki Jacek z Grochowa to tożsamość jednej ze spółdzielni NC. Skąd wiem ? zobaczcie wpis z DEM -: 'w Ciągu roku jestem pewien, że Zalewski Was tu przeżegna i 1 zl pewne. A potem juz tylko grosze. Kto wyszedł z akcji ten szczęśliwy i pije szampana, wkrótce silne spadki. Pozdr. JAcek' W grudniu gdy to napisał w 2011 roku rozpoczął się zjazd. Dziś pisze , że odbiera . jeżeli rozpocznie się marsz ku górze za kilka dni , będzie wiadomo , że mali akcjonariusze i tak nic nie mają do gadania . A swoją drogą czy można pisać , wklejać printscreeny , ustawiać transakcję i grać manipulując w ten sposób ? Czy to nie jest karalne czasem ? przecież wielu inwestorów skusi się na jego wpis vide aer , jantar , wby ??