Misiag tworzy grupę kapitałową. Ciekaw jestem jak będzie konsolidował wyniki spółek, skoro ten człowiek nie potrafi utworzyć rezerwy na koszty w jednej spółce
teraz pytanie po co tu jesteś, piszesz i tracisz czas skoro prezes ma dwie lewe ręce?? Bo straciłeś? Bo wtopiłeś kasę? Bo jak spadało na 2,5 zł to myślałeś, że to dołek a jednak było to 0,50 zł? Jakbyś zarobił to byś chwalił... widać, że nie zarobiłeś ;) jestem tu bo jesteśmy na dołku i wybicie przed nami. Konsolidacja na szaszłyku, a Ty możesz dalej pluć, pozdr
Czy każdy może zostać prezesem? Nie. Ale każdy może oczerniać prezesa, to takie proste. Zupełnie nie znam tego gościa -prezesa, ale ktoś, kto jest na takim stanowisku i obraca milionami, wkłada w spółkę miliony, to nie może być taki zwykły i przeciętny Polak, Np. Taki jak ja.Ja nie mam milionów i nie jestem prezesem, i nigdy nie będę, bo się do tego nie nadaję, do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie sądzę żeby taki prezes nie wiedział co to są rezerwy, a to że ma jakąś nową panienkę, to chwala mu, znaczy się spoko gość. Ludzie przestańcie ujadać. Mam parę tysięcy sztuk akcji, w tej chwili jestem do tyłu ale czekam i wierzę w tą spółkę. Dziwne propozycję niektórych żeby poddać prezesa badaniom psychiatrycznym, nie podlegają komentarzom, spróbujcie sami rozwinąć taki biznes. Naprawdę jest mi przykro że nie doceniacie prezesa. Pzdr.
Czy każdy może zostać prezesem? Nie. Ale każdy może oczerniać prezesa, to takie proste. Zupełnie nie znam tego gościa -prezesa, ale ktoś, kto jest na takim stanowisku i obraca milionami, wkłada w spółkę miliony, to nie może być taki zwykły i przeciętny Polak, Np. Taki jak ja.Ja nie mam milionów i nie jestem prezesem, i nigdy nie będę, bo się do tego nie nadaję, do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie sądzę żeby taki prezes nie wiedział co to są rezerwy, a to że ma jakąś nową panienkę, to chwala mu, znaczy się spoko gość. Ludzie przestańcie ujadać. Mam parę tysięcy sztuk akcji, w tej chwili jestem do tyłu ale czekam i wierzę w tą spółkę. Dziwne propozycję niektórych żeby poddać prezesa badaniom psychiatrycznym, nie podlegają komentarzom, spróbujcie sami rozwinąć taki biznes. Naprawdę jest mi przykro że nie doceniacie prezesa. Pzdr.
Każdy może na forum kozaczyć. Racja, zacznij od siebie sam załóż biznes taki w miarę, zainteresuj maklerów i doradców i wprowadź choćby na NewConnect.
Nie bać się tutaj. Prezes ma trochę przerąbane u drobnych to raczej wszystko co publikuje i oświadcza to zrobi bo inaczej to wiadomo co. Jakby nie było to tutaj są zyski łącznie z zyskiem za ostatni kwartał i pisanie o jakimś bankructwie to piszą tylko głupoty i żeby drażnić tych co trzymają akcje. Jak spłynie info o pozwolenie na budowę w Krakowie to szybko się ze spółką wszyscy przeproszą. Te spółki też jak zaczną przynosić zyski to będą konsolidowane w wynikach, zawsze można je też sprzedać.