• śmiechu warte Autor: ~soku [217.153.114.*]
    Misiag tworzy grupę kapitałową. Ciekaw jestem jak będzie konsolidował wyniki spółek, skoro ten człowiek nie potrafi utworzyć rezerwy na koszty w jednej spółce
  • Re: śmiechu warte Autor: ~pirad [176.106.106.*]
    teraz pytanie po co tu jesteś, piszesz i tracisz czas skoro prezes ma dwie lewe ręce?? Bo straciłeś? Bo wtopiłeś kasę? Bo jak spadało na 2,5 zł to myślałeś, że to dołek a jednak było to 0,50 zł? Jakbyś zarobił to byś chwalił... widać, że nie zarobiłeś ;) jestem tu bo jesteśmy na dołku i wybicie przed nami. Konsolidacja na szaszłyku, a Ty możesz dalej pluć, pozdr
  • Re: śmiechu warte Autor: ~lewy [79.185.76.*]
    Czy każdy może zostać prezesem? Nie. Ale każdy może oczerniać prezesa, to takie proste. Zupełnie nie znam tego gościa -prezesa, ale ktoś, kto jest na takim stanowisku i obraca milionami, wkłada w spółkę miliony, to nie może być taki zwykły i przeciętny Polak, Np. Taki jak ja.Ja nie mam milionów i nie jestem prezesem, i nigdy nie będę, bo się do tego nie nadaję, do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie sądzę żeby taki prezes nie wiedział co to są rezerwy, a to że ma jakąś nową panienkę, to chwala mu, znaczy się spoko gość. Ludzie przestańcie ujadać. Mam parę tysięcy sztuk akcji, w tej chwili jestem do tyłu ale czekam i wierzę w tą spółkę. Dziwne propozycję niektórych żeby poddać prezesa badaniom psychiatrycznym, nie podlegają komentarzom, spróbujcie sami rozwinąć taki biznes. Naprawdę jest mi przykro że nie doceniacie prezesa. Pzdr.
  • Re: śmiechu warte Autor: ~lewy [79.185.76.*]
    Czy każdy może zostać prezesem? Nie. Ale każdy może oczerniać prezesa, to takie proste. Zupełnie nie znam tego gościa -prezesa, ale ktoś, kto jest na takim stanowisku i obraca milionami, wkłada w spółkę miliony, to nie może być taki zwykły i przeciętny Polak, Np. Taki jak ja.Ja nie mam milionów i nie jestem prezesem, i nigdy nie będę, bo się do tego nie nadaję, do tego trzeba mieć predyspozycje. Nie sądzę żeby taki prezes nie wiedział co to są rezerwy, a to że ma jakąś nową panienkę, to chwala mu, znaczy się spoko gość. Ludzie przestańcie ujadać. Mam parę tysięcy sztuk akcji, w tej chwili jestem do tyłu ale czekam i wierzę w tą spółkę. Dziwne propozycję niektórych żeby poddać prezesa badaniom psychiatrycznym, nie podlegają komentarzom, spróbujcie sami rozwinąć taki biznes. Naprawdę jest mi przykro że nie doceniacie prezesa. Pzdr.
  • Re: śmiechu warte Autor: ~prom [88.156.227.*]
    Każdy może na forum kozaczyć. Racja, zacznij od siebie sam załóż biznes taki w miarę, zainteresuj maklerów i doradców i wprowadź choćby na NewConnect.

Nie bać się tutaj. Prezes ma trochę przerąbane u drobnych to raczej wszystko co publikuje i oświadcza to zrobi bo inaczej to wiadomo co.
    Jakby nie było to tutaj są zyski łącznie z zyskiem za ostatni kwartał i pisanie o jakimś bankructwie to piszą tylko głupoty i żeby drażnić tych co trzymają akcje. Jak spłynie info o pozwolenie na budowę w Krakowie to szybko się ze spółką wszyscy przeproszą. Te spółki też jak zaczną przynosić zyski to będą konsolidowane w wynikach, zawsze można je też sprzedać.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.