• Coś mi się wydaje że..... Autor: ~grzechu [89.79.243.*]
    premiera może być na gwiazdkę a to by znaczyło że ruchy się tu zaczynają i do gwiazdki może być dużo wyżej nie śmiem nawet oscylować w okolice 10gr.
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~roman [46.112.190.*]
    Też tak myślę i przejęcie firmy też możliwe :))))
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~luk [159.205.22.*]
    no gdyby ktos to sprobowal przejac no to mamy 30-40 groszy zapewnione
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~roman [46.112.190.*]
    Dnia 2014-12-04 o godz. 11:14 ~luk napisał(a):
    > no gdyby ktos to sprobowal przejac no to mamy 30-40 groszy zapewnione

Dokładnie :))) scenariusz jeden !!!!
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: romeo_1966 [5.60.49.*]
    watpie aby Pan Tomek chciał sie pozbyc firmy ,ale to gielda .Co do gwizdki to nie licze na premiere bo maja jeszcze chyba dwie aktualizacje do zrobienia .Ktos pisal o koncu stycznia i to jest relane
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~hmmm [193.52.216.*]
    Jesli ktos planuje przejac to szybko sie tym dowiemy. Branza jest chodliwa a ta spolka ma 80% ff i akcje za grosze. To lakomy kasek dla potencjalnych nowych wlascicieli.
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~quku [89.66.237.*]
    Żadnej premiery nie będzie w tym roku, nie wprowadzaj w błąd.
    Mają być jeszcze 3 update a premiera zakładam styczeń luty jeśli nie będzie poślizgu.
  • Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~Quku [31.61.140.*]
    Czytajac Twoje wypowiedzi odpwiedzi na posty nasuwa sie jedna odp piszesz I komentujesz tylko to co jest Tobie wygodne jak np ze premiery w tym roku nie bedzie itp a nie komentujesz co zostalo napisane tez w innych postach np o przejeciu itp. Zauwazam ze czegos sie Boisz Mozna wyczytac z twoich wpisow?
    Dnia 2014-12-04 o godz. 11:25 ~Quku napisał(a):
    > Czytajac Twoje wypowiedzi odpwiedzi na posty nasuwa sie jedna odp piszesz I
    > komentujesz tylko to co jest Tobie wygodne jak np ze premiery w tym roku
    > nie bedzie itp a nie komentujesz co zostalo napisane tez w innych postach
    > np o przejeciu itp. Zauwazam ze czegos sie Boisz Mozna wyczytac z twoich
    > wpisow?

Ja komentuje wpisy naganiaczy co tu urzędują od lat, podawałem wiele cytatów.

A to że premiery nie będzie w tym roku to wnioskuje po tym co spółka publikuje.

Na Fb jest obecnie informacja że o update1.5 poinformują na kilka dnie przed publikacją.
    Na steam pisali że mają byś w sumie 3up. i premiera w I kwartale 2015 więc o co ci chodzi?

A w przejęcie jakoś nie wierzę ale wszystko możliwe, to może być niespodzianka.

A ty liczysz na premierę w tym roku, jeśli tak to po czym to wnioskujesz?
    Pojawił się wątek przejęcia możesz rozwinąć myśl?

• Re: Coś mi się wydaje że..... Autor: ~janusz [37.31.15.*]
    ty byś chciał żeby ci wyłożyli kawę na ławę dali 1 milion zł i powiedzieli masz i graj a jak stracisz to nie musisz oddawać a pewnie i tak byś sie zastanawiał i zwyzywał od naganiaczy :-)
    A co to ma wspólnego z moim zapytaniem, może się odniesiesz zamiast bredzić :)
[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.