ale dziwna sprawa z tym uwaleniem kursu dzisiaj i promocha na steamie po euro kurs akcji szedł w górę i mogliśmy przed prezmiera zobaczyć 5 groni albo i wiecej a tu MAJKA wyskoczył z promocja gry po euro z groszami, specjalnie po to żeby zatrzymać jazde w górę na akcjach jaki powód?cos mi się zdaje ze ktoś sprzątnął majce 20 milionów akcji z przed nosa, i najgorze że MAJKA NIE WIE KTO, prestraszył sie przezesina ze moze stracić dowoztwo nad firmą , wiec posunął sie do tego żeby uwalić kurs , szkoda że nie dał za dramo, jak mu zbiora jeszcze z 20 milionów to bedzie oddawany afterfall za darmo oby ktos to zebrał wreszcie i przejał FIRME
Spytaj janusza, ewy nie musisz :) Czy majka uwala, nie wiem, tu niestety trwa spekulacja i wielu na tym korzysta i wielu traci. Może w końcu tą grę dopracują i zrobią jak należny bo jak na razie to niebawem minie rok od zaplanowanego harmonogramu czy jak to nazwano planu wydawniczego na 2014 rok, jak to posumuje jodaw?
Dnia 2014-12-04 o godz. 10:07 gozdziumaster napisał(a): > gry na steamie byly juz przecenione 1 grudnia potem znowu wrocily na > normalne ceny do wczoraj wiec to nie ma wplywu na kurs
bardzo dobre posunięcie prezesa z promocją marki. W tym momencie nie liczy sie cena tylko reklama to jest chwyt marketingowy w ten sposób można pozyskać nowego klienta na przyszłe odcinki gry, bo wiadomo że przy tej cenie kopi sprzeda sie znacznie więcej aniżeli po cenie 6,99 euro. W taki sposób możemy sie pokazać na większej arenie uzyskać więcej opinii a co za tym idzie sprzedaż dźwignią reklamy. Zresztą promocja nie trwa wiecznie bo tylko dzisiaj do godziny 18 a potem wracamy na normalna cene. Dzisiaj w notowaniach też mamy promocja a zaraz wracamy na normalną cenę :-)
A jeszcze przed wczoraj jodaw rekomendował mi kupno p 3gr to ci naganiacz,mówiłem nie słuchać go jemu podobnych, przy 5gr też tak nawijał ale to było po windzie.
Hahah majka skupuje, no jasne :)))))))) On sie pieknie na januszka spuszcza po 2 i po 3 gronie, korzystajac z okazji, a januszek zostanie z lapka w nocniku.
Dnia 2014-12-02 o godz. 14:07 ~jodaw napisał(a): > już się nie kompromituj dalej nudziarzu, wciskając nam tu kit, wiadomo, > że nie masz, bo nie masz jaj, żeby w to wejść w odpowiednim > czasie.......... ale cały czas masz jeszcze szansę i życzę Ci jak > najlepiej, choć uuuuuuu
jodaw dlaczego jak brano po 3gr to aktywowałeś się na forum a potem zniknąłeś?
Jak bym ciebie posłuchał to był bym ubrany po 3gr, dlaczego sugerowałeś mi tym wpisem kupno akcji po 3gr bo jak pamiętasz kurs był wtedy na poziomie 2 - 3, ładnie to tak. Po co tyle szumu robiłeś. A ty wszedłeś w odpowiednim czasie, faktycznie pod pierwszą premiera i od tamtego czasu pleciesz bajki. Jak była podbitka w 2012 to po niej przy pięciu grosza pisałeś że kurs szura po dnie a raxa rekomendowała mocne kupuj :)