... niestety muszę ostudzić Twoje zapędy ........... najpierw musi paść zylek ..... to może wtedy poleci na 80 groni ..... lecz myślę że na poziomie zeta znajdzie się więcej chętnych do kupna i tych 80 groni nie doczekasz :-)........ weź pod uwagę że IV kw będzie b. dobry dla spółki
Pisaliście, że już III kwartał będzie rekordowy i co??!! Zysk tylko 200 tys. zł!!! Miały być miliony wyszło jak zawsze!! Bez obaw złotówka padnie szybciej niż myślisz!! Czekaj nie kupuj i obserwuj!!
W tych cenach misio i sedea wszystko oddadzą!! Nie myl faktów, cóż taka ich rola! Napracowali się wpisami o 10 i 15 zł ale jak widać na załączonym obrazku bez znaczenia.
Czy to stwierdzenie, ze oddadzą jest poparte czymś? A czemu nie oddadzą wczesniej za 90gr? Czy to wynika z analizy jakiejś? Odpowiedz z użyciem mózgu. Potrafisz???
Wynika z analizy ich bełkotu o 10 i 15 zł nie poparte żadnymi argumentami! Spierali się ze mną tygodniami, że złotóweczka nie możliwa i co!! Jak najbardziej możliwa się okazała o czym ja już dawno pisałem!! Poczytaj sobie inwestorze!
No wlasnie czytam od tygodni i jest tu tylko zalew informacji od Ciebie. Twoja"praca". Pisali o 10 i 15 złotych w kontekście wartości spółki i przyszłego kursu, roku 2015. Ty natomiast w kazdy tydzień na piątek wieszczysz 80 groszy. Nie wykluczam, ze dojdzie do tego. Przeciez to gielda. Tylko w kazdy tydzień od kilku miesięcy wychodzisz na klamce i ignoranta klapiacego dziobem. Jak tylko przesuwa sie w kierunku 1 zl dzienny kurs zaczynasz sie cieszyć jakbys dopalaczy pojadl. Reputacje sobie psujesz a nie poprawiasz. Dalej nie odpisales czemu maja Ci sprzedawać po 80. Czytać ze zrozumieniem tez trudno!!!
Jesteś INGORANTEM!!! Fakty są po mojej stronie a Ty zaklinasz rzeczywistość!!! Niech tłumaczą się te osoby co wieszczyły tutaj 10 i 15 zł i twardo pisały, że złotóweczka niemożliwa. Kto jest kłamcą nich każdy sam oceni po kursie. Ubrali Ciebie więc zrozumiał ta flustracja! Na mnie może liczyć odkupię od Ciebie po 0,8 bo więcej te akcje nie są warte według mnie!
Radku, potrafisz wprost odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego wg Ciebie akcje warte są 80 groszy i dlaczego za akurat te cenę Sedea i Misio oddadzą? Krotka pilka. Bez emocji, przepychanek. Dawaj!
To napisz jeszcze jaki pakiet Cię interesuje za 0.8? 100 akcji? Idź lepiej chłopie do normalnej pracy bo tyle pracy co w te forum wkładasz nie warte jest tych ewentualnych 30 zł twojego zysku