myślę że jak przebije 7 groni to pora dobierać, oczywiście mówię o chwili wejścia gry na steama, bedzie to oznaczać ze gra dobrze sie sprzedaje, od 7 zaczynamy i możemy dojechac do 30groni , czyli do połowy kapitalizacji 11 bita, wszystko do osiągnięcia!! 11 bit jeszcze do 70 pociagnie aby wreszcie osiąśc po miesiącu na 50 zł, wyjde z bita przy 65 (kupno 17 zl)pod koniec roku i mam nadzieje załapać sie jeszcze w ciagu miesiąca na nikosia, do zobaczenia za miesiac
buahahhaah 30gr a leszcze się ślinią czytając takie posty. 11bit pokazało zysk i to jaki a tu go nie ma. Jak pojawią się cyferki które będą ogromne to wtedy tak
wczoraj juz wszyscy mowili ze 11 bit spada a dzis zobaczcie 25% znowu up:) 62 zł , nowe maxima, ja dalej czekam na 70 zł i wychodze wtedy pakuje nicolasa, nie wazne czy bedzie za 3, za 5 , do 7 groni zapakuje za 300 tysia, i wyjde jak bede mial 300% zarobku przypomne sie juz niebawem:)
powanie nie dają rady? a to czemu mamy 3 gronie ? ładnie idzie 11bit, jeszcze tylko 4 zł do góry i sprzedaż weżcie sie za giełde a nie za pisanie bzdur na forum chcesz zarobić to śledż co robię 300% juz teraz zarobiony na 11bit, niedługo 300% na nicosiu a póżniej........ sprzedaż nikosia i kupno cdr, i tam zarobek jakies myślę 50% pod wiedżmina tyle z planów na połowę przyszłego roku powodzenia odezwe sie niebawem:)
Dnia 2014-12-04 o godz. 13:32 ~666 napisał(a): > wczoraj juz wszyscy mowili ze 11 bit spada a dzis zobaczcie 25% znowu up:) > 62 zł , nowe maxima, ja dalej czekam na 70 zł i wychodze > wtedy pakuje nicolasa, nie wazne czy bedzie za 3, za 5 , do 7 groni > zapakuje za 300 tysia, i wyjde jak bede mial 300% zarobku > przypomne sie juz niebawem:)
Jak tak pisze to znaczy tak nie będzie, ale lecą zrzuty, nieźle co.
Dnia 2014-12-13 o godz. 15:26 ~666 napisał(a): > zapakowany w 1.5 miliona, teraz czekamy, czekamy
Przestań fantazjować. Było pewne że blefujesz :) Miałeś dobierać po 3, 5, 7 jak 11bit dojdzie do 70 i doszedł , kolejny ściemniacz :) Z januszem do jednego worka się nadajecie :)
Dnia 2014-12-04 o godz. 13:32 ~666 napisał(a): > wczoraj juz wszyscy mowili ze 11 bit spada a dzis zobaczcie 25% znowu up:) > 62 zł , nowe maxima, ja dalej czekam na 70 zł i wychodze > wtedy pakuje nicolasa, nie wazne czy bedzie za 3, za 5 , do 7 groni > zapakuje za 300 tysia, i wyjde jak bede mial 300% zarobku > przypomne sie juz niebawem:)
Kiedyś dawno temu też mało kto wierzył w taką firmę która na gpw w tamtym czasie nazywała się Optimus też nie było chętnych na zakup akcji po 1.5 zł a dziś to już inna bajka. Dziś po obejrzeniu tego krótkiego filmiku mam takie same ciary jak kiedyś gdy zobaczyłem pierwsze grafiki z wiedźmina. Wie że to dwie różne gry ale po tym co zobaczyłem dziś uważam że należy dać im szanse.Nie piszcie że macie miliony akcji tylko kupcie małe pakiety i spróbujmy w nich uwierzyć jak kiedyś w Redsów.