• nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~bololololo [95.40.134.*]
    po pierwsze, jeśli debi..e liczą na pieniądze z rynku, to niech nic nie dostaną, nie będzie zapisów, emisja będzie mała, więc w obrocie pozostanie nadal mało akcji, a te sierłoty nadal nie będą miały wpływu na przebieg notowań i kurs, .......po drugie, jeśli dogadali tą emisję z kimś, ktoś im to gwarantuje ( oczywiście bez umowy ) to w wyniku redukcji każdy dostanie mało akcji, a po tej informacji kurs może pójść ostro w górę ................!!! zobaczymy
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~bololololo [95.40.134.*]
    usunęli mój cały wątek, no prawda uwiera ..heheh ....dowody !!!!! : rekomendacja 1,1 zł, cena emisyjna 30 gr, to jeśli nie debi...e , to działają na szkodę spółki........
    ...i tak już podsumowując, bardzo mi się podoba określenie używane na forum podłogi, które już na stałe wejdzie do kanonu giełdowego slangu, a nazywające inwestorów o szerokich horyzontach inwestycyjnych ...mianowicie GUMOFILCE SUPERSTAR...heheheh
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~roman [79.191.209.*]
    Pomarzyc Bololo dobra rzecz
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~bolololololo [95.40.134.*]
    ... a jeśli mam rację, jeśli mają tą emisję dogadaną, .......no bo po wuj robić emisję po 30 groszy ( dyskonto tylko skromnie licząc 100 %, jeśli nie 200 % ) i to przed najważniejszymi , najbardziej cenotwórczymi infamii ?????
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~olololo [193.59.32.*]
    gdyby tam mialo byc to prosciej zrobic emisje pod inwestora (oferta prywatna) a nie publiczna dostepna dla kazdego szaraka
    dokładnie jak piszesz, ale kiedy było walne i uchwała o tej emisji ( a uchwalono ofertę publiczną i jeśli się nie mylę miła być przeprowadzona znacznie później, gdy spółka będzie już działać i być rozpoznawalna i nie wiem czy nie w momencie przejścia na rynek główny), od tamtego czasu był spory rozgłos o spółce i jej działalności, ...jeśli ktoś w między czasie zainteresował się spółka, ktoś konkretny na tyle, że warto zaproponować mu akcje po 30 gr, a na zwoływanie kolejnego walnego nie ma czasu, infa w drodze, bo przecież jeśli zapisze się na całość akcji, to i tak otrzyma ogromną większość, bo wówczas będzie proporcjonalna redukcja, a ilu leszczy zapisze się na akcje????, na rynku niu cunekt, w tym czasie, gdzie emisje trudno uplasować ????, a kto zbiera akcje teraz, 1,5 mln sztuk, a obrót od dwóch miechów ok 3 mln i wystarczy spojrzeć jak to wyglądało na wzrostach a jak na spadkach !!!!......no bo jak to możliwe, że spółka teraz przeprowadza emisję za tak śmieszną cenę w stosunku do notowań, teraz przed najważniejszymi wynikami, po tak dobrych informacjach ( wyniki testów w Meksyku i ta kulawa rekomend..), do tego , przy ff z którym można zrobić wszystko, .....mogliby przecież znacznie podkręcić kurs i również z dyskontem zażądać sporo wyższej ceny !!!???
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~joanna [150.254.212.*]
    snij dalej bolo o 100zl snij tutaj nawet o wyjsciu na zero hahaha

najpierw piszesz ze co to za problem z 3mln zl w emisji potem zeby nie obejmowac to sie zdecyduj

oj bola straty ale ty hardy jestes to nie oddasz bo przeciez to ustawki codziennie sa od 0.95zl i spoldzielnia zbiera wiec bedziesz trzymal az cie wyzeruja
    ...no i zobaczcie co tu robi taki naganiacz, który ciągle podpowiada, żeby oddać, że to nic nie warte, itd., ???..................zauważcie, że wczoraj i dziś zostało zebranych ok 8 % wszystkich akcji z obrotu i tym razem już nie na przewalankach, bo po negatywne info, do tego dorzucić obroty z ostatnich miesięcy..... !!!!???
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~bolololo [95.40.134.*]
    ....heheh i już widzę zlecenie na ostudzenie zapędów kupujących 24 tyś szt.................... a też idąc dalej, kiedy akcje nowej emisji wejdą do obrotu ???!!!, hehe przecież nawet nie jest jeszcze zarejestrowane to podwyższenie przez sąd ( zarejestrowane było jedynie 40 mln, tak by móc głosować z tych akcji ) !!! teraz czas na emisję, potem zarząd łaskawie musi wystąpić z prośbą o rejestrację podwyższenia, potem łaskawie wystąpić do kdpw o dopuszczenie akcji do obrotu >>>>>hehe, więc ci co oddali wczoraj i dziś ciesząc się, że obejmą akcje po 30 gr mogą trochę poczekać, a ciekawe gdzie będzie kurs do tego czasu ????? i jak się zachowa po dopuszczeniu już akcji nowej emisji, a jeśli jest ten ów inwestor, to ciekawe ile akcji dostaną z nowej emisji ...heheh !!!
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~stop [193.200.47.*]
    sypać!!!
    hehehe i jeszcze jedno, teraz na sprzedaży stoi jedno zlecenie na 24 tyś sztuk, a to zaledwie tylko 7,5 tyś sztuk więcej niż pojedynczy zapis, który można złożyć na akcje nowej emisji, który z was leszczy poleci i zapisze się na te akcje ???!!!, heheh jak tu latają pakiety po 1000, 1500 sztuk, w porywach do 5 tyś !!!! heheh..........i co nie gwarantowaliby sobie tej emisji, tylko tak w pośpiechu ją przeprowadzali ???( chociaż jak się patrzy na to co tu odwalili, to wszystko możliwe, ale jeśli przyjąć założenie, że ten inwestor jest, to zwracam honor, bo wszystko odbywa się zgodnie z planem) !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Już Judaszu zaczynasz znowu spiewke jaka to rewelacja,a tak niedawno toczyles piane ze spada
    To ty jesteś ze spoldzielni , zawsze znikasz z fora o 15-tej
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~bolololoo [95.40.134.*]
    ....hehhe, co się romek denerwujesz, niewygodne to co piszę ??, co, ..... znikam z forum wtedy kiedy mi się podoba, a na twoje wpisy odpisuję wybiórczo, nie będę ci się meldował, kiedy masz na to ochotę, .....heheh
    znika bo robote konczy z domu nie spamuje

niedawno robil w portki ze spada a teraz dalej ale chlopa tutaj przeciagneli a on 100zl widzial a tu cud bedzie jak na zero wyjdzie
    co tu robie ludzi ostrzegam od 70 gr te glupoty wypisujesz a jest ledwno 40gr wiec kto mnie posluchal nie stracil tyle co ty

ale naganiaj dalej i snij o 100zl i wmawiaj naiwnym ze tu jakas spoldzielnia dziala hhahahahaha
  • Joasiu droga.. Autor: ~stop [193.200.47.*]
    a kurs nic cie mowi?
    raczej jego zachowanie?:)
    heheh, te twoje ip joasiu, nie oszukujmy się, ........spółdzielnia tylko wie do ilu spadnie i kiedy będzie odwrót, i co się dalej wydarzy na spółce, dlatego nie będę ciebie słuchał !!!!, ..tyle już akcji zostało zebranych, że w każdej chwili może zawisnąć na górnych widłach i to na długo z tko grubo wyższym ......!!!! heheh
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~ajk [31.61.131.*]
    Spokojnie, bez nerwów. Jeszcze w tym miesiącu wzrosty.
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~kogut [83.20.252.*]
    bolo i całą to Twoją teorię można sobie znowu głęboko wsadzić bo ten pakiecik 24k to mój :D

i jak widzisz ani nikt nie straszy (możesz brać ;))
    ani nikt (żadna spółdzielnia ani inwestor) nie jest chętny bo to zebrać...

więc gdzie Ty to zbieranie dalej widzisz to nie wiem:P
    to że na dolnych kilku groszołapów podstawi zlecenia na 5k?? i potem spróbuje oddać wyżej? jak mawiają w polityce:
    tu aktualnie tylko syf d... i kamieni kupa;)
    na emisję też nie znaleźli inwestora stąd też otwarta...

może coś się zmienić ale najpierw muszą SPRZEDAĆ cokolwiek...

także przykro mi, że Cie zawiodłem i rozwiałem Twe marzenia ale zejdź na ziemię...
    heheh, kogut, a niby czemu mam ci wierzyć, i po co to postawiłeś, a tak w ogle kogut to czyj ty jesteś hehehe , przecież tu można napisać wszystko, jeśli już zwracać na coś uwagę to na fakty i przemyślenia ich dotyczące , a tak to po co mi o tym piszesz ...hehehe, poza tym bardzo dobrze, że to wystawiłeś, jeśli ....to rzadki tu obraz, a teraz pomyśl ilu chętnych będzie w zapisach na podobne pakiety ...hehe, więc co, albo nic nie sprzedadzą, albo tą sprzedaż mają już dogadaną, ...zobaczymy, no i na zakończenie dziękuję za ostrzeżenie co do kamieni , kupy itp. ...heheh
    jak mamy wg ciebie zwracac uwage na fakty to sa one takie ze spadlo z 0.95 na 40gr a ty ludziom kazesz trzymac papier a oni maja 50% w plecy kto oddal to uratowal troche fosrsy

takie sa fakty

a to co ty piszesz to sa marzenia nie fakty , zaklinanie rzeczywistosci,
    co tam Joasiu, po co się denerwujesz, ja nic nikomu nie każę, ja doradzam........zarobią jeszcze dużo kasy, a wy jako spółdzielnia też nie powinniście być tak pazerni, ...to ile sztuk z obrotu macie łącznie .......????
    ja sie wcale nie denerwuje bo oddalam po ponad 70 groszy

to ty jestes co raz bardziej nerwowy ile juz masz w plecy na tych swoicj 6tys szt? co pochwal sie ile straciles

przypominam fakty spadlo z 0,95 na 0,4 a bolo ma w plecy ze 30-50%
    ...hehehe Joasiu, ja nie jestem NFI i określam wyceny aktywów jako zysku lub straty, podam ci ile straciłem lub zyskałem gdy już sprzedam !!!!! heheh namawiaj dalej , ....
    do niczego nie namawiam podaje tylko fakty

niedlugo konczysz robote i spam jeszcze 6 min :))))
    ...to jeszcze hehe przed końcem roboty dopiszę, że wielokrotnie pisałaś, że lepiej sprzedać niż mieć taką stratę, tudzież że lepiej było sprzedać i teraz nie mieć straty, .....ale nigdzie nie namawiasz do odkupowania ?????? może lepiej zapisać się w ofercie, a może w ogóle dać sobie spokój ze spółką, ....heheh, napisz proszę, to pośmieję się jutro " w robocie " hehehe
    Probuje podbitkę robic,ciul jeden
    Już Bolusia nie ma
    ...Romanek nie marudź ..!!,.....to jak tam ma ktoś zdanie, ile osób zapisze się na pakiety 16,5 tyś sztuk na hudro, jak w nawet najciekawszych dniach, jeszcze przed infem o cenie nowej emisji, rzadko kto brał po 5 tyś sztuk .....ma ktoś zdanie ???, oczywiście spółdzielczych groszołapów nie pytam, bo oni nie mają zdania, oni wykonują polecenia ???!!!
    Jak nikt nie obejmie tej emisji,to tu będzie po groszu.Wiec się modl żeby doszla do skutku
    hehe Romanek ...po groszu, to kapitalizacja obrotu 15 tyś zł, ale rozumiem, że nic nie rozumiesz, no i w końcu Romanek będzie ci pasować, tak z 10 % tego łykniesz , nie ???
    ...no ale prosiłem o poważne wpisy, zastanawiam się czy to co zrobił zarząd pośrednio, a bezpośrednio tzw właściciele to skrajny de ....., czy cos kombinują ?????, jak można było zapodać teraz taką emisje ......no chyba, że tak jak pisałem, maja ją gwarantowaną ????!!!!!
    ....hehehe, widać też jaki tłum tu siedzi ( poza spółdzielnianymi groszołapami ), ...pewnie wszyscy polecieli zapisać się na emisję ....hehehe
  • Re: nie zapisywać się na nową emisję !!!!!! Autor: ~kolo [93.157.116.*]
    A może ta cena emisji miała wypłoszyć z papiera resztki leszczy żeby mogli od nich odebrac a potem odwołać emisje i zrobić niewyobrażalna pompe:D
    hehe, no bez przesady, są granice absurdu, dla mnie albo nie mają pojęcia o swoich posunięciach i liczą na cud, albo mają dogadane objęcie tych akcji .....
  • 10 groszy tylko nie płacz proszę Autor: ~Maxi [185.24.196.*]
    bololololoololoolloool heh przestań kupować takie spółki przecież teraz to będzie do kupna po 10 groszy kup sobie lepiej akcje naprzykład takiego MERCATOR MEDICAL czy VISTALU a jest szansa że jeśli nie zarobisz tonie umoczysz tak bardzo jak na tym gniocie. Przyznaje się też miałem ten papier ....ale z dzień dwa , jak zaczął spadać szybko sprzedałem z bardzo niewielką stratą . Ten papier można porównać do toaletowego i ten i ten jest do......... reszty się domyśl
  • Re: 10 groszy tylko nie płacz proszę Autor: ~bolololo [95.40.134.*]
    dziękuję za wykład, ty musisz być gość, jutro zgodnie z radą ustawiam się z kupnem na 10 gr, taki gość nie może się mylić ..heheh
  • Re: 10 groszy tylko nie płacz proszę Autor: ~roman [83.24.171.*]
    To twoje bololo te wielkie 100 na kupnie , pewnie tak.Taka podbitka może wywindować kurs do 100 zeta
  • Re: 10 groszy tylko nie płacz proszę Autor: ~bololololo [95.40.21.*]
    ...niestety mnie na to nie stać ....ale jeśli akcje wyzbierały konkretne osoby, to kurs i tak będzie rósł bez względu na to po ile w ofercie są akcje, ma to sens jedynie gdy mają zagwarantowane, ze ktoś tą ofertę obejmie ..........zobaczymy, poza tym do wprowadzenia akcji z oferty mnóstwo czasu, a infa powinny się też pojawić, a tu w obrocie 1,5 mln akcji ...... tak naprawdę same podpórki nic nie dadzą .......
[x]
DCD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.