Byłem 02.12.2014 w godz. 17-19 w kilku biedrach w moim mieście i telefonów z oferty 01.12.2014 już nie ma. W jednej biedrze na całe miasto został tylko jeden tablet, popytałem sprzedawców o towar i odpowiedzieli że już nie ma na magazynie. A jak sytuacja w waszych miastach?
Trzeba przyznać , że jeśli chodzi o spadek notowań to na akcjonariuszy zawsze można liczyć . Gorzej jeśli idzie o wzrost . :/ Nie wiem czego jeszcze akcjonariusze się spodziewają po spółce by spółka mogła chodzić chociaż po swojej wartości ksiegowej . To że spółka ze swoją kapitalizacją nie zarobi tyle co kghm to już wcześniej chyba sobie wyjaśniliśmy . Wcześniej zastanawiałem się czy przypadkiem główny akcjonariusz nie szykuje nam jakiejś niespodzianki i stąd kurs jest tak niski , ale muszę się z tego wycofać , gdyż tutaj po prostu NIE MA POPYTU . Ot i cała tajemnica . Spekulanci bawią się na newconnect a rynek główny omijają szerokim łukiem .
Proszę bez odpałów i innych fajerwerków bo jak się misio obudzi to będzie jak ostatnio. Lepiej na paluszkach i po cichutku. Wolumen 2-3k i wzrościk o 1gr codziennie, aż do wyników.