Może za ostatnie zakupy a następnie spadek odpowiada jakiś podmiot, który chce przejąć spółkę. Tyle mówi się o konsolidacji rynku przetwórstwa mleczarskiego, może ktoś specjalnie zdusił kurs, żeby wykorzystać go do negocjacji z aktualnymi właścicielami.
Puściła w rynek 159.000szt 27 listopada. W kolejnych dniach przemielił się ponad 500K. Wątpię, żeby to wszystko przemieliła ulica między sobą, dlatego myślę że czeka nas kolejna informacja o zejściu z posiadania przez głównych akcjonariuszy. Pytanie kto to zebrał, czy to była ulicy czy ktoś inny.
Blokuje raczej sama ulica. Część chce wyjść z akcji bo mały FF i mało się dzieje aktualnie. Jednocześnie ktoś to powoli skupuje, bo kurs bardzo nisko a realnie powinien być dużo powyżej 40-50gr. Tutaj trzeba być cierpliwym
za mały obrót. raczej na koniec w dół.tak już tu było. tego szmelcu mam i liczyłem na 1 zeta. ale pewno nici z tego ? ale wiecie co ? ta spółka ma to fajne ,że raporty podają co m-ąc.ZAZWYCZAJ ok połowy. a w innych firmach , to i kwartalne raporty stanowią problem. a swoją drogą jest ktoś tutaj z regionu ,okolic spółki ? ja jestem z północy i nie próbowałem ich produktów.a wiem , że produkują. pozdro dla cierpliwych i sympatyków NASZEGO POLSKIEGO jadła.
Dnia 2014-12-02 o godz. 16:40 ~Mathny napisał(a): > Najpierw podciagniecie do gory > A teraz proba na panike ilu odda > Miela swoje akcje > Pozdrawiam
Trzeba spojrzeć na wyniki w 2014,wszystko na minus,dlatego taki niski kurs.Firma jest familijna to się może nie rozpadnie,ale może trzeba zmienić zarząd.