• Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~Jokos [77.112.3.*]
    Recykling opon. Ochrona Środowiska .Surowiec za darmo z dopłatą . Największa firma tej branży w Polsce. Zakłady produkcyjne w Śremie ,Krośnie Odrzańskim , Chełmie . Własny transport . W rozwoju , poprawiające się wskaźniki ,doświadczony, dobry zarząd , stabilny akcjonariat . To fakty , co do uzupełnienia , polecam stronę , Grupa Recykl. SA . Nie naganiam. Uważam , że Spółka jest godna dowartościowania .Nie ukrywam ,że jestem drobnym akcjonariuszem i w moim interesie jest nią zainteresować innych ewentualnych współakcjonariuszy. Dużo plusów , minus to uśpienie. Decyzje inwestycyjne każdy podejmuje sam . Pozdrawiam
  • Re: Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~jesteś_niemotą [46.112.77.*]
    Dnia 2014-12-02 o godz. 14:46 ~Jokos napisał(a):
    > Recykling opon. Ochrona Środowiska .Surowiec za darmo z dopłatą .

z choinki się urwałeś?
    na minę chcesz ludzi wpakować?
    ubrałeś się to się módl
    nikt rozsądny tego nie dotknie!
  • Re: Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~Jokos [77.113.28.*]
    Witam Cię niemoto ! Odpowiedz ,czy z faktów o których napisałem coś jest nieprawdą ?. Nie napisałeś nic co by je podważało .Negacja bez podstaw ma swoje określenie, którego nie użyję ,bo mówię o innych albo dobrze ,albo wcale.... Pozdrawiam

• Re: Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~jokos [77.115.14.*]
    Nie doczekałem się merytorycznej odpowiedzi od " krytyka " a kurs od tamtego czasu wzrósł o 83 % . Spółka w coraz lepszej kondycji a zainteresowanie dalej uśpione . Podtrzymuje " nieodkryta "
  • Re: Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~rrx [46.254.73.*]
    ...a na horyzoncie nowy zakład, który skokowo zwiększy skalę, zwłaszcza w obszarze wysokomarżowych dodatków SMA ;)
  • Re: Nieodkryta Czarna Perła Autor: ~Ja [83.97.23.*]
    Dzisiaj podjęto uchwałę w sprawie emisji akcji w ilości 275.334 szt. i cenie 21.80 zł, czyli wyższej niż obecna o 1.20 zł :) W wyniku emisji spółka zostanie konkretnie dokapitalizowana, bo kwotą aż 6 mln zł! Teraz najlepsze, jak czytamy, umowy objęcia akcji serii F w trybie subskrypcji prywatnej powinny zostać zawarte do dnia 5 kwietnia 2019 roku, czyli do końca przyszłego tygodnia!!! Pozdrawiam myślących :) I jak w temacie, GRC to Nieodkryta Czarna Perła.
[x]
GRUPAREC -2,36% 62,00 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.