• Ale obrót Autor: ~Ann [89.230.207.*]
    Chciałabym już sprzedać po 10 zł ale nie ma chętnych.
  • Re: Ale obrót Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Cała ta nasza giełda to niestety zaczyna przypominać cmentarzysko .
  • Re: Ale obrót Autor: ~bibi [24.235.35.*]
    Sukces to sukces
    Niekiedy sie czeka na niego latami
  • Re: Ale obrót Autor: ~Dum_spiro_spero [83.21.111.*]
    Ludzie tak długo nie żyją...
    ( W każdym razie jeśli chodzi o HAWE)
  • Re: Ale obrót Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Czekam już cierpliwie 7 lat! :)
  • Re: Ale obrót Autor: ~Jarek [83.11.142.*]
    Pewnie należy poczekać do marca 2015 r. do kolejnego "rajdu".
    Skoczek czeka na belce startowej . Ma zielone światło . Gdzie wyląduje ? Pamiętajmy , że jest to skocznia mamucia . :)
  • Re: Ale obrót Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Ja większość już sprzedałem żeby pospekulować na spółkach wysokiego ryzyka. Kupiłem MIT po 12 i 14 gr. i liczę że odbije tak do 30 gr. Później od razu wracam na naszą perłę. Liczę że kupię jeszcze poniżej 6 zł.
  • Re: Ale obrót Autor: ~wkurzony [83.23.194.*]
    Kiedy będzie szansa na to, że to goovno, o pardon! perełka! ruszy w kierunku choćby 6,- zł?
    Co tam chłopaki ? Już Wam się pisać nawet nie chce ? "kkk " powodzenia i szybko do nas wracaj . Też jestem zniesmaczony zachowaniem kursu akcji , ale co zrobić . Ja nie sprzedaje czekam . Jest mocne kupuj na biznes radarze i szybko ktoś kupił te kilkaset sztuk doprowadzając do zieleni rzutem na taśmę :) . He he , ale cyrk . Jak powiedział w jednym z odcinków Herman Brunner " trzymajcie się posyłam Wam 2 plutony SS ". Pozdrawiam .
  • Re: Ale obrót Autor: ~fsf [95.155.71.*]
    spolke warto przytrzymac chociazby do wynikow za Q4 - przeciez prezio sam mowi, ze 4 kwartał jest w jej wykonaniu najlepszy.

Kurs sie w miare trzyma - Ponizej 5,2 nie powinien juz spasc - niedawny rajd po wynikach Q3 napawa optymizmem. Mysle, ze to kwestia czasu jak spolka zacznie byc "grana". Na razie na gieldzie taka kiszonka, ze wszystko stoi, a wlasciwie to lezy. Dopiero dzis po poludniu cos sie ruszylo - moze w koncu naplynie troche kapitalu na GPW i troche pobuja, bo najgorsze co moze byc to taki marazm i brak obortow. To jest widoczne nie tylko tu, ale generalnie na calym wig250.

Spolka wskaznikowo dobra, poprawia wyniki - wprowadza regularnie nowe produkty, ale zarzadowi brak troche rozmachu i nie potrafi dobrze spolki sprzedac - strona myPhone jest ok, ale strona Tfone slaba. Powinni znalezc jakiegos powaznego inwestora i postawic na bardziej dynamiczny rozwoj - wiecej zainwestowac, bo wszystko idzie dobrze, ale nie bardzo dobrze.

W kazdym badz razie spolka spokojnie moglaby byc wyceniona na poziomie 8-10 zl.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.