hahah co jeden to lepszy wieszczą 10gr a może 20gr ale żaden nie chce brać 2gr. Podbitka jest możliwa ale zejdź na ziemię nie na 10gr. Pewnie obkupiłeś się z koleżkami po 1gr i teraz się objawiliście, czemu z januszkiem wcześniej milczeliście :) Po 2 latach powinniście to lepiej rozegrać :)
Dnia 2014-12-01 o godz. 11:43 ~łowca_cudów napisał(a): > 100% dla mnie do bardzo duży zysk, nie chcę więcej, niech tylko do > końca roku odkupią te 2 mln papieru.
Wolę być w waszych oczach leszczem, na pewne do ugrania 100%, niż łudzić się mrzonkami o mega wzrostach. Giełda uczy pokory - jeszcze tego nie wiecie....
ostatnia podbitka też zaczynała się tak nieśmiało zaczęło się od 0,03 i do 0,05 bujało się tydzień a potem jak poszło to nie nadążyli łapać skończyło sie na 0,10
Również gratuluje! Miło widziec człowieka który ma jasny cel i go realizuje. Ja przy 4gr wychodze na plus ale niewiem czy to zrobie jak tak się rozkręca.
Dnia 2014-12-01 o godz. 16:28 ~Bobi napisał(a): > Również gratuluje! > Miło widziec człowieka który ma jasny cel i go realizuje. > Ja przy 4gr wychodze na plus ale niewiem czy to zrobie jak tak się > rozkręca.
Byleś nie przedobrzył, uważaj bo szarańcza siedzi w krzakach.Powodzenia.