nie moge zainstalować systemu java do notowań wyskakuje mi komunikat że przeglądarka może tego systemu nie obsługiwać mam google hrome ma może ktoś jakąś rade co zrobić
nie moge zainstalować systemu java do notowań wyskakuje mi komunikat że przeglądarka może tego systemu nie obsługiwać mam google hrome ma może ktoś jakąś rade co zrobić
Dnia 2014-12-01 o godz. 12:15 ~asa napisał(a): > kapitalizacja spółki to ok 3mln a samej gotówki pozyskali 2,5 mln to co > tu ma spadać chyba szczęka tym co sprzedali to kupuj:)
Tylko nierozgarnięci mogą myśleć, że ktoś wpompował 2.5 mln zł obejmując 125 tysięcy akcji po 20 zł, stanowiących 17% w kapitale, że to już koniec. To dopiero cieniutki początek. Swoją drogą po objęciu ktoś się musi ujawnić z pakietem ponad 5%. Kupowały dwa podmioty.
Dnia 2014-12-01 o godz. 18:58 ~op napisał(a): > musimy czekać na dalszy rozwój sytuacji,może chcą papier odebrać na > jak najnirzszych poziomach DO SZKOŁY NIEUKU!:)
Dnia 2014-12-01 o godz. 19:04 ~nauczyciel napisał(a): > Dnia 2014-12-01 o godz. 18:58 ~op napisał(a): > > musimy czekać na dalszy rozwój sytuacji,może chcą papier odebrać > na > > jak najnirzszych poziomach > DO SZKOŁY NIEUKU!:)
Tu nie jest szkoła tylko forum każdy ma prawo do błędu gł...e
Dnia 2014-12-01 o godz. 19:15 ~zygaa51 napisał(a): > Dnia 2014-12-01 o godz. 19:04 ~nauczyciel napisał(a): > > Dnia 2014-12-01 o godz. 18:58 ~op napisał(a): > > > musimy czekać na dalszy rozwój sytuacji,może chcą papier > odebrać > > na > > > jak najnirzszych poziomach > > DO SZKOŁY NIEUKU!:) > > Tu nie jest szkoła tylko forum każdy ma prawo do błędu gł...e adwokat czy moze ,,kolega,,:)
Ja nie oddałem bo trudno mi uwierzyć żebym popłynął na tym papierze brałem po 2.6zł. Zauważcie że papier obsuwał się na niskich wolumenach, a jak się coś konkretnego pokazało w arkuszu to były zakupy i to jak na ten papier spore paczki. Więc po mimo spadku w dzisiejszym dniu dużo zakupów było robionych na poziomie 5.4-7.4zł potem się uspokoili z pompowaniem i zniecierpliwieni wyskakiwali po góra 400szt. Zwykła korekta.