wasze siódme poty i naganianie na spadki a raczej próba utrzymania kursu na historycznych minimach nic wam nie da to i tak pójdzie swoim torem kto mądry zdąży to wykorzystać. Nikt nie jest w stanie przewidzieć na chwilę obecną jak wysoko będzie kurs za jakiś czas. To jest giełda i decyzje w tym miejscu ostateczną podejmujemy sami nikt nikogo nie namawia na kupno ani na minimach ani na podbitkach lub w ogóle do zakupu. Piszecie cały czas tutaj o przeszłości firmy a ja inwestuje i patrze w przyszłość ta firma ma potencjał i produkt który w pierwszej cześci już sie pokazał przy Afterfall InSanity też każdy klepał trzy po trzy że sie nie sprzedaje a na steam same negatywy. Graczy też nie było widać po czym można było snuć domysły że i sprzedaż jest marna i zwykły gracz giełdowy połkną te wszystkie wasze bajki gdzie potem sie okazało że sprzedaż zaskoczyła wszystkich, nikt sie nie spodziewał tylu sprzedanych kopi. Tu i teraz mamy nowy produkt, który systematycznie bedzie sie rozwijał a co za tym idzie bedzie przynosił firmie zyski a i sprzedaż - kto wie ? może zaskoczy po raz kolejny jeden to wykorzysta drugi bedzie sie przyglądał i naganiał na spadki.
Masz rację co do jednego - fakty są faktami. Kasa pusta, produkt mierny, z nikłą szansą na ukończenie (bo i za co). Grube miliony akcji nie wartych moim zdaniem nawet 1 grosza. To coś do końca swego marnego żywota (czego wszyscy się niewątpliwie w końcu doczekamy) powinno mieć kapitalizację może 150... może 200 tys. zł.
CZLOWIEKU 200 tys to na gieldzie jest warte krzeslo w budce warzywniaka a nie spolka z takimi perspektywami - jak cos tu drgnie to jak nic z palcem w ... bedzie 20 groszy i to w momencie
Dnia 2014-11-30 o godz. 20:28 ~janusz napisał(a): > z twojej ekipy tez kilku brakuje - chyba że ograniczyłeś swoje nicki > macie szanse jeszcze pogadać bo jak urośnie to pochowacie sie w norach
Jak byś nie zauważył to nie raz pisałem że życzę wzrostów akcjonariuszem bo sam nim byłem, to się im należy za te obiecanki cacanki i niezrealizowane założenia.
Proszę zerknąć na odsłony których miesiąc temu było 5 tysięcy a teraz 117 tys a tak naprawdę tylko ten rynek jest ogromny a to jest tylko jeden mały nic nie znaczący filmik w porównaniu do steam
Dnia 2014-11-30 o godz. 22:19 ~janusz napisał(a): > > Proszę zerknąć na odsłony których miesiąc temu było 5 tysięcy a > teraz 117 tys a tak naprawdę tylko ten rynek jest ogromny a to jest tylko > jeden mały nic nie znaczący filmik w porównaniu do steam > > https://www.youtube.com/watch?v=37E9HHDv7aw
Reklama tej gry przeglądarko wej pojawia się na YouTube przed odtworzeniem filmików i nie tylko gdzie jest reklama AR?
Podszywasz się pod Janusza, ale brakuje tobie stylu. No i forsy, aby sprzątnąć kilka pięter i zanęcić plankton. Poza tym, poprzednia akcja była pod coś konkretniejszego, to był steam i to w czasach, kiedy powszechna była świadomość, że dostać się tam jest naprawdę trudno. Pod co jest teraz? Pod wersję beta jakiegoś epizodu sequela gry, która nie zarobiła na siebie i zebrała marne recenzje?
Dnia 2014-11-30 o godz. 22:49 ~quku napisał(a): > Reklama tej gry przeglądarko wej pojawia się na YouTube przed > odtworzeniem filmików i nie tylko gdzie jest reklama AR?
Ośla łąko ja nie piszę o twoim linku tylko informuję cię że reklama tej gry pojawia się na youtube czy tak ciężko zrozumieć ?
Jak oceniasz steamcharts AR ? Niedawno pisałeś że to spółka spekulacyjna to po co nawijasz teraz te farmazony?
Ale i tak życzę wzrostów akcjonariuszom (nie tobie) bo to się należy ludziom za to co tu się działo i dzieje. 2gr ci podbierają, tak zachwalasz i nie bierzesz, no co jest komediancie?
Widzę, że dyskusja jest barwna...... podbieranie 0,02 się zaczęło, ciekawe, ciekawe..... w końcu zbliża się premiera Afterfall Reconquest, która będzie efektem ponad rocznej pracy..... może ona odmienić obraz spółki, a takich przykładów nie brakuje
Dnia 2014-12-01 o godz. 10:50 ~jodaw napisał(a): > Widzę, że dyskusja jest barwna...... podbieranie 0,02 się zaczęło, > ciekawe, ciekawe..... w końcu zbliża się premiera Afterfall Reconquest, > która będzie efektem ponad rocznej pracy..... może ona odmienić obraz > spółki, a takich przykładów nie brakuje
Lepiej żeby odmieniła bo jak tym razem coś zawalą to będzie koniec. Lepiej uważaj żebyś się nie ubrał po podbitce bo zaczną nawoływać na 20gr albo lepiej :)
naganiaj naganiaj razem ze swoimi kolesiami na spadki - pociąg już ruszył i go nie zatrzymasz o wielce troszczący się o akcjonariuszy raz im życzysz dobrze a raz odwrotnie zastanów się czego ty chcesz
Przecież ja im życzę cały czas dobrze, naucz się czytać i odróżniać. Oceniam to co robi spółka, od tego jest forum żeby poruszać te sprawy a nie majaczyć o odpałach czy spadkach tak jak ty to robisz, będzie jak będzie czas pokaże. Już to mówiłem jak gra sprzeda się dobrze i przyniesie zysk to nie będziesz musiał tu ględzić, zresztą ty i tak niebawem znikniesz :)
Jak skomentujesz realizację harmonogramu na 2014? Dlaczego spółka ciągle psuje sama sobie wizerunek, nawet strony - relacje inwestorskie nie raczy zaktualizować, raportów nie chce im się poprawić, niedawno notowania zawieszono, brakuje zaległych inf, czy to jest w porządku wobec akcjonariuszy?
Ten sam styl pisania, zaraz mi się skojarzyłeś, kto był wtedy to pamięta. Jak będzie podbitka to przy 5gr pewnie wywróżysz 20 a potem zrzut i znikniesz z forum?
Dnia 2012-10-16 o godz. 10:42 ~Janusz napisał(a): > Ja na dzisiaj kończę dokupiłem po 0,09 czekam na trwałe przebicie 0,12 > i atak na 0,19 wtedy pogadamy co dalej > > Do Jutra i przemyślcie te 0,24zł o co kaman ???
Kupiłeś serio po 9gr to nieźle się ubrałeś bo spadki potem były :)
Dnia 2012-10-19 o godz. 14:53 ~dociekliwy napisał(a): > Janusz vel bankier 1972 coś zamilkł
> Dnia 2012-10-16 o godz. 19:43 ~Janusz napisał(a): > > Piątek 12gr > scenariusz pesymistyczny 10-11 > za duże obroty > > i nie puszczali 10gr szykują się na sok i to dość wysoki > > nie lubię tego osobiście.
W piątek to już tylko szło w dół :)
Więc jak by zdarzyła się podbitka to nie dajcie się zwieść jego gadaniu że poleci w kosmos bo na górce będzie wróżył :)