,,,niech kupi dobre widly bo sie troche namacha ,,:) ciekawy jestem czy wykupia obligacje?maja jeszcze miesiac I bedzie jasne,,,teraz beda bujac lajba raz w lewo raz w prawo by zebrac jeszcze akcje
tu się dzieje ludzie oświećcie mnie , bo nie wierze to co widzę , ciut odbiło, a ja ubrałem się jeszcze w czesiniej po 13gr i modlę się żeby wyjść na zero
Obserwuję tą spółkę od podania wyników no i ciekawie tu jest. Na godzinę 11 zlecenia tak są ustawiane by kurs rósł a na 15-tą odwrotnie akcje spadają .Ktoś wystawia sprzedaż po 0.07gr a na kupnie 0.08 gr to tak wygląda jakby ta sama osoba wystawiała kupno i sprzedaż .Zlecenia które są na kupnie tkwią cały czas bez szans na kupno.
fajna zabawe maja na mewce,,ciekawy jestem czy wykupia obligacja w koncu grudnia bo strategi do dzisiaj nie podali pajace z mewy ale zawsze mozna napisac jak bezmozgi na innych forach,,patrowicz do nas wchodzi albo soloz ,,poziom tych wypowiedzi sprowadza sie do jednego,,,
myślę że jak by mieli wykupić to by juz zbierali bo wtedy to co by przeznaczyli na wykup odzyskali by z akcji a jak narazie kiepsko zbierają więć raczej rolka
Nie muszą wykupować tych obligacji wystarczy ze zapłacą odsetki a wykup zostanie przedłużony lub wypuszczą nową serię obligacji a starą wykupią .Może być niespodzianka i obligacje zostaną wykupione.
będzie ciekawie...do końca roku, coś się na spółce dzieje... od początku grudnia liczba i wolumeny zleceń po lewej mocno wzrosły, jednakże nie wiadomo czy to bawią się spekulanci czy też ktoś już coś wie...
Niekoniecznie. .. zobacz jak wyglądał wykres i obroty w zeszłym roku... przed odbiciem. Ja widzę sporą korelacje, tym bardziej ze za tak niską podażą akcji musi coś być. Mogę się mylić ale za 10k już w grudniu kupiłem i do świąt jeszcze drugie tyle zaryzykuję. Może strzał na ślepo i utopie. .. może nie; )
No i co tu bez zmian .Jakiś pracuś ciężko pracuje i dzień w dzień wystawia po te swoje 7 tyś akcji .Ciekawe jakie jego zlecenie stoi po 6 gr. Jak sprzedadzą to też sobie kupię po 6 gr.
Kto kupi teraz po 6 groszy z pewnością po nowym roku sprzeda po 5groszy następnemu naiwnemu - więc zarobi że ho ho. To sądzę o obligacjach i tym trupie!
no to gratuluję "dojść" bo czy będzie kasa czy też nie dowiemy się z komunikatów... no ale skoro Ty wiesz już teraz...to jeszcze raz gratuluję dojść.
poza tym skoro wiesz na 100% że spadnie - to po co dzielisz się takim super tajną informacją? zamiast zarobić po cichu? ja bym tak zrobił... bo w końcu po to gramy na giełdzie żeby zarobić...
ja nie wiem, i mam nadzieję że wyłapałeś mój sarkazm....
piszesz o każdym zleceniu które wycofujesz na bankierze? hehe, dziwne.
wracając do tematu - zobaczymy co będzie - na fejsie zapowiadają nową kolekcję mewa fashion, a do raportu juz tak daleko nie jest. jak ktoś chce zrealizować stratę ze względów podatkowych gdy kupował na górce- to pewnie jest to dobry okres, tym bardziej że mimo wszystko cały czas ktoś te akcje po 6/7 groszy odbiera...