nie znam sie na analizie technicznej i fundamentalnej ani spekulacji a jedynie na psychologii tlumu przeczytalem jakas jedna ksiazke znanego uwielbianego przez hitlera i naszego lepera psyholoigia tlumu le bon
ja sprzedalem z ponad 200% przebiciem nie bylo takich gamoni jak ty lub pod zmienionymi nickami and IP pisali jaka to nie dobra spolka, teraz pokazaly sie dobre informacje, pora na realizowanie zyskow tych glownych pod ktorymi ja i pare innych leszczy sie doczepili:)
18gr to 70% zniesienia fibonaccciego, mozna bylo na pare groszy zagrac, wsparcie techniczne ostatnie, wedlug tego nie nazego;lezy sie spodziewac szczegolnych wzrostow po piersze obrona ostatniego wsparcia oraz na bananie technika nie dziala:)
wiekszosc po 11,12gr wyrzucilem na gorce wiekszosc i jak wiekszosc dokupilem wokol silnego sparcia technicznego 61% zniesienia fibonacciego , 30 sredniej i co najwazniejsze przy pierwszej luce wzrostowej, teraz ponownie zjazd i testowanie tego wsparcia:)
Wszyscy ja też liczyliśmy na zamknięcie drugiej luki (czyli 17 lub niżej w trakcie sesji ) A tu jak większość nie możemy mieć racji . Teraz przyjdzie gonić......
ucz sie chlopie, bo nigdy nie jest zapozno, gdyby luka pierwsza wzrostowa zostala zamknieta bylby zjazd jak przy drugiej w dol, wytworzylo sie wsparcie techniczne z obrona. wsparcia takie nie sa zbyt trwale i nie daja duzych wzrostow, wiec czeka ponowne testowanie wsparcia w najblizszym czasie,
... prawdopodobnie, taki sam jak w ciągu kilku ostatnich dni, ... na początku notowań możliwy spadek kursu, a w okolicy południa wystrzał w górę ... nie miałbym nic przeciwko :).
... wygląda to tak, jakby ktoś zaczął zbierać, a jeśli tak jest robi to bardzo umiejętnie. Skupuje, ale nie pozwala by dzienny wystrzał był zbyt duży.
Przydało by się dobre info, kto wie może w tym tygodniu się doczekamy.