piątek jest :) ale jeszcze grzecznie szykuje sie na jutro Andrzejki i te sprawy... wiec pewnie z soboty na niedziele jakiś breni nawpisuje meili powysyłam plików udostępnię itd itd
Zamiast robić z siebie idiote to napisz prosto z mostu. Mam wrażenie że panowie wzieli kasę za zaprzestanie działań. Jacy to prawnicy mieliby zająć stanowisko. Proszę o nazwę kancelarii
To była łosicku przenośnia taka.... do twojego stwierdzenia że w formie jestem a koledzy tez chyba nie zrozumieli ja nic nie wiem prawnik milczy od środy do asde nie dzwonie bo podpadłem i publicznie się przyznaje :P
Sa dogadani i kropka. W tylku maja nas. Konrad dobral sie do koryta a oni do TM Kazdy dostal odszkodowanie i finito. A ty gienio fige z makiem dostaniesz i reszta
hej ..... weź nie błazenuj...masz orunie w domu to twój problem. Jak widać wszystko idzie w kierunku gry na czas .... że dacie sobie spokój bo tm sprzedawał i kłamał bo devolaje namieszali bo gruby zaczął grę na zwłokę bo grupa osób chciała się zjednoczyć i walczyć o karę dla winowajców i własną kasę a wyszło na to że asde tadek i ten miluh to jedna sitwa by nam obrzydzić już definitywnie nadzieje ...by zapomnieć i odpuścić. Ja nie mam zamiaru .....