.myślę, że wczorajsi krzykacze już poopychali swoje dwu, trzy-tysięczne pakiety i czekają na kolejne kółko ...hehe, ....ale to prawda, że popyt sam się nie zrobi, jeśli nie ma stałego trendu, a to zadanie należy do głównego udziałowca, lub do osób, które zbierały akcje i mają jakieś co do nich plany hehe....
.....i mamy tu swego rodzaju ciekawostkę, bo kto tak naprawdę jest właścicielem tej spółki ????, formalnie ci co mają większość w akcjonariacie, to na nich spada cały obowiązek pracy w spółce i ze spółką, związany z jej istnieniem i działalnością, ale czy faktycznie to te podmioty są na chwilę obecną właścicielami spółki ??? hehe, no według mnie obecnie faktycznymi właścicielami są ci co mają większość akcji, ba to z akcji można czerpać największe profity i wpływać na notowania spółki a cena akcji jest odzwierciedleniem, a raczej pochodną zainteresowania spółką .....ech, wiele już razy krzyczałem, że ten co zbierze większość akcji będzie tu mógł zrobić wszystko !!!! heh
ooczywiście chodziło mi o większość akcji z obrotu, to chyba jedyna taka spółka, gdzie ff nie może ulec zmianie chociażby poprzez dosypanie części akcji przez głównych akcjonariuszy
heheh, jak to kugut żywo i namiętnie interesujesz się spółeczką, która według ciebie jest nic niewarta ...hehe, no ukryciak jak ta lala, wielkość ujawniona pincet sztuk, ..hehe to ile tam tego stoi ??, ale przy tym popycie z zewnątrz swoją rolę spełnia !!!
...mówisz wychodzi, to jest bardzo ciekawe, bo już od co najmniej dwóch miesięcy na trzy, czterokrotnie wyższych obrotach, są znaczące wzrosty, a na ordynarnych spadkach obrót malutki i do tego, jak ktoś siedzi i obserwuje notowania na bieżąco, to naprawdę śmiech go ogarnia, jak to wszystko jest ustawiane, a ty piszesz, że wychodzi i to na siłę na spadkach >>>>no ciekawe, ciekawe !!!
jest bardzo mały popyt, dlatego zlecenia sprzedaży mogą stać spokojnie, ale popyt może pojawić się bardzo szybko i wtedy, albo te zlecenia ktoś po prostu zbierze, albo 80 % z nich nagle, w cudowny sposób zniknie z arkusza ,.....także moi drodzy, na prawdę, powiadam, lepiej przywitać pozytywne infa ceną np. 10 zł , niż 50 gr ....powodzenia !!!, a doskonale wiecie, że akcje najlepiej zbiera się na wzrostach ........
coś Cie nie słuchają i dalej walą :P po takiej zawieszce aktualnie + 1,6 % i brzydka świeca...
może coś się ruszy w lutym...bo na razie poza stawianiem batona na kupnie (chyba, żeby się pochwalić kasą :P) to jest lipa...kurs nawet nie wrócił na poziom jaki osiągnął po infie o przejęciu...
romek nie przeszkadzaj, do lekcji, to jest rozmowa o czymś, o czym nie masz pojęcia, bo traktuje o obrotach i ilościach .....poproś kogoś to ci to wytłumaczy
Dzisiaj czytałem , ze zaczynają stosować instalacje LNG w autobusach i samoch.ciezarowych-to jest alternatywa.A ceny ropy spadly, tez trzeba mieć na uwadze ze to niekorzystne tredy do zakładania tego drogiego pseudo urzadzenia