• MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    No i wszystko się wydało...MAKLER odkrył spisek naganiaczy...RATUJ SIĘ KTO MOŻE!!!
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~makler [31.178.212.*]
    UWAGA wazne info: w niedługim czasie zus i parp uruchamiaja procedure sciagania przererminowanych naleznosci od Kopahaus..... co oznacza brak płynnosci i zajecie majatku spółki..... Impera wiedziałą o tym juz wczesniej wiec wyrzuciła swoje akcje
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    co się tak uparłeś na tą spółkę i wszystkich przestrzegasz przed nią?
    Pytam z ciekawości
    Dlaczego nie zapytasz hugo dlaczego tak sie uparł na ta spolke i wypisuje brednie w stylu winda do nieba, rakieta, dobre info? To co napisałem jest prawda i nie ma nic wspolnego z uparciem sie na ta spolke,uparli sie inni i robia z Was balona... A Wy zróbcie jak Wam intuicja i rozum podpowiada? Wasz rozum!
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Enigma [178.37.242.*]
    Nie ma się co sprzeczać, wystarczy popatrzeć na wzrosty na DSS, Regnon i jeszcze dzisiaj Advadis.
    Przyjdzie i czas na Kopahaus, czy to z poziomu 4 czy 5 groszy. Tyle w temacie.
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    A Pan MAKLER zapewne uzyskał informacje u źródeł co będą robić z Kopahaus ;-) Większej bzdury w życiu nie słyszałem... hi, hi Żeby było jasne: NIKOGO NIE NAMAWIAM NA KUPNO ANI NA SPRZEDAŻ!!! Każdy niech się kieruje własną intuicją, a jeszcze lepiej wiedzą i doświadczeniem. A co do tego Pana MAKLERA to musiałby mieć mega układy, żeby uzyskać tego typu informacje w obu instytucjach. Szczerze w to wątpię i uznaję to za bełkot... hi, hi Może on ma interes w tym, żeby zebrać taniej??? Też chętnie bym kupił po 0,04 lub 0,03... ;-)
    A Ty skad masz swoje informacje?!!! ;) Moje nie sa z firmy, bo firmie zalezy na ich ukryciu tak jak i Tobie ;)
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    Pisząc: "u źródeł" miałem na myśli instytucje, które wymieniasz, a nie Kopahaus, ale jak widać z myśleniem Ci nie po drodze... hi, hi
    Moje informacje sa dokładnie z tego samego żródła co Twoje ;) i tez jak Twoje sa sciesle tajne ;) no i widze, ze poziom stersu maksymalnyu Ciebie jak juz zaczynasz bluzgac i obrazac- pokazujesz swój poziom....
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Enigma [178.37.242.*]
    makler - musiałeś sporo utopić na Kopahaus. Tak bywa. To co piszesz o problemach z zus, parp i niespłaconych obligacjach to wszystko wiemy. Gdyby nie to zadłużenie to akcje chodziłyby po 30 groszy i więcej.
    Teraz czekamy czy pojawi się dobre info.
    pojawi sie bo hugo tak mowi ;) wystarczy przeanalizowac masakryczna sytuacje firmy i juz wiadomo, ze sie nie pojawi... ale tu widze wszyscy lekcewaza podsawowe fakty na rzecz poboznych zyczen i przekazów oszołomów ktorzy realizuja swoja strategie ;) powodzenia
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Hugo [213.238.77.*]
    Tak właśnie, pójdzie w górę, bo Hugo tak mówi!!! Jeszcze zobaczysz ;-)
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~miki [91.233.60.*]
    Hugo ja wystawie zlecenia kupna za całe 5zł po 10 groszy za akcje będzie rakieta i wystrzał w gorę
  • Re: MAKLER ODKRYŁ SPISEK... Autor: ~Hugo [94.254.192.*]
    Dobry pomysł... zrób tak koniecznie... ;-)
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.