Bo na 36 gr jest potężny opór..Bez jego pokonania nie ma mowy o dalszych wzrostach..Dzisiaj jest stabilizacja przy niewielkich obrotach..Teraz pytanie o kierunek..Myślę , że konsolidacja w granicach 28-31 gr byłaby dobra dla dalszego kursu ( wzrostowego) spółki..Piszę o tym chociaż sprzedałem dziś akcje. Mam nadzieje jednak odkupić w okolicach 28 gr..Jak przebije 36 gr to i tak trzeba kupować a zarobiony już jestem..
Teoretycznie masz rację, w praktyce przemieliło się mnóstwo papiera w okolicach powyżej 36gr, zaliczyliśmy zamknięcie luki, obronę poziomu i do tego emisja po 38gr... mamy spore podstawy do przebicia 36gr jeszcze w tej sesji, w konsekwencji długą białą świecę tygodniową, miesięczną i prawie roczną :)
To jest NC więc AT nie do końca tutaj działa ale wygląda mi to na koniec korekty ( taka w biegu ). Czekamy na fixa . Jeśli powyżej 27 gr podtrzymuję swoją tezę jeśli poniżej to możliwe dalsze spadki na 23 gr..Obroty jakby mniejsze i taka usilna chęć zepchnięcia kursu może świadczyć o tym pierwszym . Zaznaczam jednak , że to NC tu wszystko możliwe..