• Winda do nieba!!! Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    Już niebawem...
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~apa [82.145.223.*]
    cena docelowa?
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    To zależy w co celujesz... teraz myślę, że może dojść pod 0,30 z dużą korektą, a do połowy przyszłego roku może znacznie przełamać 0,50. Wszystko zależy od tego czy chcesz szybko zarobić lub odrobić, bo długoterminowo będzie bicie ponad 1000%.
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~KOPER [94.40.92.*]
    Hugo, sorry ale nie ma takiej opcji, za dużo osób to ma, za duże ilości poszły w ludzi. sam się dałem naciąć po 8gr, a wcześniej na wstępie wziąłem troszke po 9. jednak sytuacja później zmieniła moje zdanie o tej spółce. gliniane nogi i to rypnie w końcu. ja pozbyłem się ze stratą próg mniej. róbcie jak chcecie, ja nie chce do tego wracać, bo nawet jak ruszy to otworzy sie przy 7-8 czyli poziomach w których sprzedawałem co mi nic nie da. a tą stratę udało mi się odrobić fartem na vedii bo sie załapałem na pierwsze odcięcie. tyle w temacie. niestety to nc i polska. a wydawało się że kopa znosi złote jajka :/
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~KOPER [94.40.92.*]
    oj biedaczku, brałeś po 6 czy 7 to sprzedaj, wbrew pozorom to najniższa strata na chwile obecna, sprzedaj i idz leć kupić tą vedie, tam są już wszyscy a ty dalej naganiasz żeby wyjść choć na zero. tak się nieda niestety.
    Jestem w tej dobrej sytuacji, że brałem po 5 i jak już pisałem na innym wątku: jesli tylko mikołaj się pomyli i zamiast rózgi przyniesie mi worek gotówki to jeszcze dokupię... hi, hi
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~aga [82.145.223.*]
    wystarczy mi 0,22grosze odrobila bym straty a jakie masz argumenty ze ma rosnac?
    Wybacz, ale nie ujawnię swoich informacji...czas pokaże czy miałem rację... ;-) Jest tu zbyt dużo napaleńców, którzy czekają, aż im się wszystko wyłoży na tacy (najlepiej złotej)... hi, hi
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~aga [82.145.222.*]
    mam kupione od tygodnia po 0,05 licze na odrobienie mam straty na ideon intakus;( musi 400% isc zebym na zero byla
  • Re: Winda do nieba!!! Autor: ~makler [31.178.212.*]
    Jak bys mial jakiekolwiek pozytywne info ujawniałbys je sto razy dziennie tak jak te głupawe pozbawione sensu posty bo jest Ci na reke zeby akcje poszły w góre ale nie ma do tego zadnych podstaw niestety.... nie dajcie sie mu zwiesc, robi to dla własnych celow i z poboznych zyczen ;) jestem tez pewien ze dziala pod kilkoma nicami, sam sobie mowi i przytakuje ;)
    Ha, ha, ha...
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.