co się dzieje dlaczego bez zapowiedzi zacząłeś skup !!!!!! tyle razy nas tu przestrzegałeś prosiłeś byśmy błędu nie robili.....a ty nam za plecami taki numer!!!! wygląda to na odcięcie!!!! nas ....a nawet cię lubiłem taki miły taki kultura a tak nas zrobił na szaro.
jeśli to odcięcie się zrobi to .....trudno będzie po 2zł.........boloooooooo czemu cię nie posłuchałem!!!!! wszyscy cię wyzywali od upośledzonego i lekarza ci umawiali a tu wyszło że my upośledzeni. Jak widać ogół nie miał nigdy racji.:-((( dziękuje tym którzy na bolooo jechali bardzo wam je..go mać dziękuje. Gdzie teraz siedzicie u lekarza???
i dziś te przymiarki na K przed sesją na 460 tys szt. i ktoś próbował ale nie idzie to łyknie teraz do 1zł a domyślam się że już przez ostatnie dni zebrał a te 460 tys to będzie reszta i czekał będzie sobie do testów z Wrocka a wtedy 10zł co najmniej opchnie. Ach bolooooo skąd ty to wiedziałeś.
sołtys masz rację za rok kupię sobie po 10gr.......choć wielu tu przez ostatnie dni pisało że teraz będzie po 10gr !!!!!! a ty teraz piszesz że za rok????!!!!!!! za rok też będzie zima a może nie będzie choć nie wiem czy w tym roku będzie a ty piszesz że za rok 10gr ??? no cóż teraz nie było 10gr to będzie za rok oj ucz się od boloooooo........
roman jakbyś miał papier to byś tak nie pisał ........ale skutecznie nas odcieli i po temacie. Jestem pewien że dziś nie puszczą już a jutro może na chwile chociaż i to nie pewne.
a tak na serio to wiadomo, że nie puszczą - i wiadomo też, że kurs otworzy się zdecydowanie niżej niż 1 zeta - także spokojnie jak tak bardzo chcesz to sobie kupisz ;) i poczekasz na te 10 zł ;)
Dnia 2014-11-27 o godz. 14:45 ~soltys napisał(a): > Nic nie będzie siorbał to to nie jest papier który trzeba mieć.Daruj > sobie ten arabski slang .Za rok to będzie chodziło po 10 groszy. moze nie trzeba ale za to warto posiadać. A za rok to.... Za rok to wszystko sie moze zdarzyc