kwotą 200 zł , ludzie kto ma jeszcze to nie sprzedawać bo to bezsensu , może zrobimy akcje polegającą na tym kto ile posiada , ze skanem wydruku z biura maklerskiego?
Już była akcja z wystawieniem swoich akcji na 9,99, wydaje mi się, że to wystarczy. Ja swoje wystawię po 19,99, myślę, że taka kwota mi się należy za stracony czas :P.
akcja z wystawianiem nie wystarczy , ponieważ słupy też mogą po parę akcji wystawić i prawdy i tak sie nie dowiemy , musieli byśmy chyba gdzieś sie spotkać :) może zrobimy impreze jakąś - imreza dla " wtopionych" na weście hehhe
Po 15-tej będzie większy wysyp bo już 13 tysięcy wystawione po tej cenie. W sumie to się nie dziwię bo jutro wyniki i co bardziej strachliwi boją się że po nich cena osiągnie nowe minima!
to nie strachliwi wystawili.dwóch gości tak się bawi między sobą.19-20-21 gr.na kupno. a na sprzedaż podczas notowań 26 gr.poprzednio tez tak było przed upem 35%.czekać,nie oddawać.im dłuższa konsolidacja tym wyżej póżniej ( vedia np.)
Tak naprawdę to nawet ewentualne ogłoszenie upadłości likwidacyjnej nie przesądza o cenie. Przykładem jest tu Gant który już od pół roku jest w stanie upadłości i po tym zdążył z 20 skoczyć na 60 a obecna cena to 43 gronie przy sporych obrotach. Myślę że jednak warto jeszcze poczekać na ewentualne układy z bankami i wyniki restrukturyzacji