Trzymajcie akcje, niech biora wyzej jak chca. Spolka zostala przejeta, perspektywy znakomite. Kasa w spolce jest, akcji jak na lekarstwo. A to ze nie rosnie jest wypadkowa szalenstw spekulacyjnych na innych spolkach. To dobrze dla nas, nie potrzebne nam rajdy spekulacyjne a stabilny spokojny wzrost. Obroty znikome wiec o jakim sypaniu piszecie? Sami sypiecie malutkie ilosci bo nie rosnie 200% ? To taka przypadlosc malego akcjonariusza, jak nie rosnie 50% kazdego dnia to sprzedaja za bezcen. Tu bedzie bardzo wysoko za jakis czas wiec warto miec w portfelu, zwlaszcza ze duza czesc akumulowala od dluzszego czasu za bezcen.
Okulista widze, ze jestes znowu z swoim zywiole bo nie leci po 50%. Wczoraj nie byles taki krewki :) Pisze o kasie jaka wniesie nowy wlasciciel. Nie sadzisz chyba i nie chcesz nam wmowic, ze to ta sama spolka bez kapitalu co przed przejeciem? Czy chcesz ?
To zupelnie inna spolka, zupelnie inna skala dzialania, zupelnie inne finansowanie.
ATS - o godzinie 9:16 na tym forum pewien gość o nicku "sołtys" napisał jak to nazwał satyre. Ona wszystko tłumaczy. .. Jasne, że nie jest to juz ta sama spółka, ale ... jak na razie "w kasie pusto". Pozdo ;)
Nawet jak były jakieś potrącenia wierzytelności, nawet jak za darmo dostali te akcje to będzie umowa zakazu sprzedaży tych akcji (60% wszystkich) przez 1 rok czasu.
Już grubasy zadbają żeby za rok kurs nie był 4-5 zł skoro nominał 10 zł.
Nie raz mnie naganiacze wyrąbali na NewConnect ale tym razem się nie dam a i innych ostrzegę.
na giełdzie kupuje się przyszłość a nie to co teraz... jak tego nie zrozumiecie to dalej będziecie grali na DT swoimi 200 akcjami i tak na kazdej spolce aż do zera...
Dokladnie tak, jak nie ma widel kilka razy dzinnie to uciekaja ze strata. Raz im sie uda podpiac pod spekule a 5 razy umocza, to co zarobia na rajdach spekulacyjnych od razu traca na innych. Taki to akcjonariat na naszej bananowej. A pozniej zale, placze, pisanie o Knf, spoldzielniach, ubieraniu, balonach, etc.
Ale to wlasnie dzieki takim "graczom" ta buda sie ciagle buja :)
Ale strzał kobra, normalnie jestem w szoku, aż mi kapcie pospadaly - cały tysiąc akcji ktoś łyknął. Noooo tu będzie dobrze, tu 5 zł jak nic, dopóki chłopaki z WDM nie zrobią strzału w drugą stronę :))) ale mnie kobra ubawiles. Pozdrowienia ;)