....hehe, tylu naganiaczy na spadki na tak małej spółeczce, dawno nie widziałem, jak zaczną kurs odwracać, to sobie nogi połamią jak zaczną zabierać akcje od siebie nawzajem, bo przecież do tej pory obrót pochodził w 95 % z przerzucania akcjami z wora do wora, .......no ale co się dziwić, spółka idealna do manipulacji, infa w drodze, bardzo ciekawy temat, bardzo niska kapitalizacja obrotu, a do tego nikt nie powiększy free float i jedna osoba może zebrać całą pulę i nie przekroczy progu !!!!! hehe .......no zobaczymy czy dziś drugi dzień Przewalanki czy już zaczną sobie zabierać akcje z arkusza, .....heheh i nie będzie kolegów, kto pierwszy ten lepszy ...POWODZENIA !!
...przypomnę tylko, że kilku spółdzielców, groszołapów czy to na tym czy na innym forum naśmiewało się z Equimaksa, że nie potrafili wyciągnąć kursu do 10 zł po infie o amerykańcach, a sami są cali podjarani jak złapią chociaż z 5 groszy na słynnym kółku ...hehehe
tak tak kogucik, źle wygląda, a według mnie wszystko wygląda doskonale, wywrotka naganiaczy, ustawione uwalanie kursu, coraz mniej akcji w obrocie , .......no ja nie zamierzam sprzedawać w tej cenie, poza tym co ja tam mam , ..a co do ukryciaka, to co za problem by go postawić, jak nie ma chętnych na tysiąc sztuk, to i nie będzie na 10 tyś sztuk, ale ważne by pokazać, że ten ukryciak stoi, może się ktoś przestraszy i odda niżej, ale zdaje się, że ktoś niewłaściwy podbierał ..hehe i ukryciaka zdjęli !!!!
jak tam bolek nadal spoldzielnia miesza? czy porzestaszony leszcz przestal sypac w panice ? teraz powoli do gory ale niezbyt gwaltownie a potem strzal ale to po nowym roku dopiero