..niektórzy czekają na 17 a i wsparcie nie osiągnięte i czy to tak ładnie leszcza nie zadowolić i tak sobie odbić z kursem..no nie wiem )))))))))))))))))
przestań pitolić wreszcie nikt już cie tu nie bierze na poważnie od bardzo dawna człowieku zlituj się nad innymi i sam przestań się kompromitować! tych twoich bredni o odpałach i spekułach nie da się czytać
aaaaaaaaaaa ulubiona spekuła ubrała po 60-40 ..tak bywa..trzeba czekać na 17 albo niżej ))))))))))))).. i dłuży się i ziółek zabrakło..he he..trzeba było być na certusie od niedawna a nawet teraz bo jest konsolidacja przed....))
idź się leczyć ja tu mam akcje ze średnią 22 gr jeszcze z poprzedniego dołka 1/4 opchnąłem po 50 i po 37 a teraz odbieram i dobierać będę a takie groszopały jak ty to tylko tło ja ci piszę że już czas przestać się kompromitować dzieciaku z kilkoma tysiącami na koncie - nic tu nie znaczysz i nic tu nie zrobisz póki co widzę, że ktoś bardzo się stara ale nie może przejść 20 gr w dół bo jest cienki, ma za mało amunicji, jak będzie trzeba to postawię 300k akcji do kupna po 25 gr odetnę takie groszopały jak ty raz na zawsze (ale muszę założyć kolejny rachunek :)) jakbyś się przyglądnął to byś dostrzegł krzaki na 20-21 ale ty jesteś kołek od spekuły z fluida i tego nie widzisz
trzeba być nie lada przygłupem żeby spoglądać na spółki typu certus ale niczego więcej się po tobie miszczu nie spodziewałem i widzę że tam też ci dobrze idzie tylko dzisiaj 1/4 kapitału mniej :)
jak dla mnie to ok -12% tylko że wcześniej x 5 do przodu )) obserwuj i się ucz leszczu.. tu też niedawno pisałem że 22 to niekoniecznie dno i można będzie (należy) robić zakupy po okazji ale okazja się kończy i trzeba będzie kupować po wyższym kursie bo jak w poprzednim tygodniu kurs nie wzrósł to w najbliższym coś wzrośnie.. a może spekulacyjnie ruszy na północ bo kreski do takiego odlotu są przygotowane ))
Że niby od ciebie omega ma się uczyć ? Ale ty niewiele potrafisz a jeszcze mniej możesz. Z omegą nie zawsze się zgadzam ale na jego wychodzi nie na twoje. Więc grzeczniej trochę i pokory trochę.
Zmiana trendu czy teraz czy za kwartał nastąpi. Tak czy inaczej teraz czas zbierania nie sypania.