• Dokładnie rok temu Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    "Szeroka Brama" była na tych poziomach , tyle że teraz to inny wymiar = niestety w niekorzystnych okolicznościach geopolitycznych , proponuję rozejm i info o przejęciu "olejarni" :-)
  • Re: Dokładnie rok temu Autor: ~re [164.126.146.*]
    ... ja jestem opty, dokupiłem i mam pręnaście kilo i poczekam , raz kozie śmierć,
  • Re: Dokładnie rok temu Autor: ~cash [46.205.201.*]
    taka cena obecna to smiech na sali. na pewno ryzyko jest warte swieczki. pytanie tylko jak zakonczy sie ranienie rosji przez EU. jak narazie konca nie widac. tego nikt nie wie. troche steienmayer poszedl po rozum do glowy moze le pen z francji ale to za 2 lata dopiero.
  • martwiłbym sie Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    gdyby oni handlowali z Polską , ale oni przy udziale funduszu obracają z zachodnią Europą a teraz Azja, ciekawe jaki podmiot przejmą i co z tą budową magazynów i finansowaniem ................ bo jakoś cicho zrobiło się z ich strony
    ............... drugi kwartał i trzeci to zakupy ................ wydaje się że teraz dopiero pojawią się zyski z realizacją dostaw oleju i rozliczeniem , chociaż słaby rubel może mieć znaczenie , jednak w raporcie różnice kursowe to zaledwie grosze w porównaniu z umorzeniem środków TR prawie 900 tys
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.