• JAK WYSTRZELI... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    To się nie otworzy poniżej 0,25!!!
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: cz_apcio [83.8.23.*]
    Uważaj, żeby nie wystrzeliło w dziurę, nie widzisz wysiłków na podniesienie do 6 groszy, żeby sypnąć 20% więcej? Czy to Tobie tak zależy na wysypaniu o grosz wyżej? Owszem, jest sens w takim działaniu bo jak wiemy, może być jeszcze spory pakiet akcji do zbycia.
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: ~aniacip [83.7.121.*]
    a vedię przez trzy ostatnie dni obserwowałeś ?
    myśl , q-wa myśl !

w poniedziałek sypnęli mi ostatnie 40 tys po 10 groni , dwa dni później było 41 groni

po 11 się bali brać ! tak jak tu po 6

• Re: JAK WYSTRZELI... Autor: cz_apcio [83.8.15.*]
    Czekam na to.
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    Nie będę tu nikogo przekonywał...jak Mikołaj się pomyli i zamiast rózgi podrzuci mi walizkę gotówki to jeszcze dokupię... hi, hi
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: cz_apcio [83.8.14.*]
    Hugo, Ty niepoprawny jesteś, przecież przy takich obrotach można było nieźle zrobić 4% w prosty sposób. Było duże kupno po 5 gr. i od razu wystawiana sprzedaż po 6 gr, zauważ, ze tak właśnie nadal się dzieje, mimo, że obroty są sprowadzone do normalnych dla KOPy. No i dalej, kupując po 6 i sprzedając po 5 ma się w rezultacie czysty zarobek 4%, niekiedy w ciągu 1 dnia, a toczyło się to dłużej. Dlatego uwierz wreszcie, że tym, którzy tu rządzą, nie zależy na wzroście, bo im niżej, tym wyższa różnica. Nie ma od czego wzrosnąć, więc nie ma co liczyć na wystrzał. Sam sobie sprawdź przy 2 i 3 jest zysk 20% przy takiej kombinacji.
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: ~Hugo [77.253.120.*]
    Przepraszam bardzo, ale to co piszesz jest absurdalne. Pisz zatem szczegółowo...Zysk jest wirtualny w postaci 3,33% pod warunkiem zakupu po 0,06 za kwotę pierwotną. Od tego odejmij koszty prowizji (różne w zależności od rachunku i transakcji tego samego dnia) - podatek 19%... zostają marne grosze przy symulacji 100 tys. PLN. Są inne sposoby, których tu nie opiszę, aby w ciągu dnia lub dwóch wyjąć + 25-30%. Tak więc zastanów się co piszesz, albo nie pij tyle... ;-)
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: cz_apcio [83.8.14.*]
    To był dowcip, tak na przykładzie tym widzimy co to jest kreatywna księgowość, bo do tej pory nie mam wytłumaczenia posunięć Impery. Zmusiłem Ciebie do wrzucenia na pulpit kalkulatora i dobrze. Takie wrzutki są nam potrzebne.
  • Re: JAK WYSTRZELI... Autor: ~MAKLER [31.178.212.*]
    kreatywna ksiegowosc i owszem, wystarczy nauczyc sie czytac sprawozdanie, bo to wyraznie widac ile naprawde jest zysku i ze w slad za nim nie ma przepłuwu kasy.....
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-08-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.