• 20mln zł kontrakt Autor: ~mmm [194.33.77.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/9,1399547-Wasko-zdobylo-kontrakt-sprzetowo-uslugowy-w-Gliwicach.html
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: wp1 [89.74.239.*]
    tutaj, to jak na lubawie. Info za infem, sukces za sukcesem, tylko kurs w czarnej....
    Tam na końcu pożar wybuchł
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~lechu [91.225.135.*]
    Witam kolegow , mam nadzieje że nie 'współtowarzyszy" ?hah
    czarna dziura , tak jak kiedys pisałem ten papier powinien zostac usuniety z obrotu .
    Wspólczuje , jesli macie go .Kolego WP1 mam nadzieje ,ze w pore wyskoczyłeś , chyba braleś po około 2,60zL.
    Pozderki
    witam lechu,
    ja to uśredniłem, więc ta średnia nie była taka tragiczna. Niemniej większość wywaliłem i plecy są. Ale potrzebne do pitu.
    Czy odkupie , nie wiem jeszcze. W kazdym razie zostawiłem sobie 1500 szt na pamiatke wtopy własnej.
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~lechu [91.225.135.*]
    Witaj, no to masz spory pakiet patrząc na dzienne obroty na papierze Wajdowym.Sarkazm ma się ozumiec , ja sam zapomniałem ze mam 3000 szt papiera i wyjechałem zagranice "odrabiac' straty jak na razie wirtualne :) pewnie tez to pchne pod pita tylko kto to wezmie !!??Na Lubawie czary mary ale tam nie mam.Ogolnie stałem z boku i podziwiałem naszego banana. Po Nowym Roku będę częściej zaglądał. Pozdraiwam i przy okazji Wszystkich dobrych znajomych .
    no właśnie popatrzyłem teraz na obroty i co widzę. Całe 2 złote.
    Więc nie wiem, komp się mi popsuł, czy jak?
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~anja [89.68.25.*]
    Panowie, witam, ja jestem ubrana na wieki......... nie mylisz się WP1 2 złote obrotu.... mogłabym sprzedawać do śmierci.......
    Witaj anju, nasza Gwiazdo forumowa.
    No to się nam porobiło. Ty na akcjach , ja na stracie. Już nie wiadomo co gorsze.
    Ale , wiesz , ja mam jeszcze 1500 sztuk, to jak skoczy na 10 zeta, pójdziemy w tango.
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~anja [89.68.25.*]
    miło widzieć starą Gwardię , ja ma dość tego muła ale chyba już nigdy się go nie pozbędę :-(... biorę go do trumny........z paroma innymi trupami , przynajmniej będę miała nudne towarzystwo, a gdyby stał się jakiś cud ZABALUJEMY ;-)
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~robak [159.205.185.*]
    ja też lubię się bawić. W dobrym momencie upłynniłem swoje akcyjki. Ale żeby być w dobrym towarzystwie kupiłem symboliczną ilość. Na dziś mam też symboliczną stratę. Jestem dobrej myśli. Pozdrawiam!
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: wp1 [185.26.182.*]
    tak właśnie myślałem, że należy spi...bo "żelazny" sypnął. Za bardzo to poleciało.

Od kiedy zaczynamy od początku? Od anji trzeba odebrać po starej znajomości, bo Ona nam tu o jakiejś trumnie pisze.
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~robak [159.205.185.*]
    nauka nie idzie w las tylko w nas. Ktoś mnie tego uczył.
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: ~ABC [178.235.21.*]
    kontrakt jest a reakcja ...szkoda pisac
  • Re: 20mln zł kontrakt Autor: p.rys [194.149.88.*]
    spadamy tak jak pisałem na fiksy taka moda
[x]
WASKO -0,57% 1,75 2025-10-17 09:06:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.