Witam kolegow , mam nadzieje że nie 'współtowarzyszy" ?hah czarna dziura , tak jak kiedys pisałem ten papier powinien zostac usuniety z obrotu . Wspólczuje , jesli macie go .Kolego WP1 mam nadzieje ,ze w pore wyskoczyłeś , chyba braleś po około 2,60zL. Pozderki
witam lechu, ja to uśredniłem, więc ta średnia nie była taka tragiczna. Niemniej większość wywaliłem i plecy są. Ale potrzebne do pitu. Czy odkupie , nie wiem jeszcze. W kazdym razie zostawiłem sobie 1500 szt na pamiatke wtopy własnej.
Witaj, no to masz spory pakiet patrząc na dzienne obroty na papierze Wajdowym.Sarkazm ma się ozumiec , ja sam zapomniałem ze mam 3000 szt papiera i wyjechałem zagranice "odrabiac' straty jak na razie wirtualne :) pewnie tez to pchne pod pita tylko kto to wezmie !!??Na Lubawie czary mary ale tam nie mam.Ogolnie stałem z boku i podziwiałem naszego banana. Po Nowym Roku będę częściej zaglądał. Pozdraiwam i przy okazji Wszystkich dobrych znajomych .
Witaj anju, nasza Gwiazdo forumowa. No to się nam porobiło. Ty na akcjach , ja na stracie. Już nie wiadomo co gorsze. Ale , wiesz , ja mam jeszcze 1500 sztuk, to jak skoczy na 10 zeta, pójdziemy w tango.
miło widzieć starą Gwardię , ja ma dość tego muła ale chyba już nigdy się go nie pozbędę :-(... biorę go do trumny........z paroma innymi trupami , przynajmniej będę miała nudne towarzystwo, a gdyby stał się jakiś cud ZABALUJEMY ;-)
ja też lubię się bawić. W dobrym momencie upłynniłem swoje akcyjki. Ale żeby być w dobrym towarzystwie kupiłem symboliczną ilość. Na dziś mam też symboliczną stratę. Jestem dobrej myśli. Pozdrawiam!