Janie bezinteresowny....tak brałem wyżej,ale teraz czekam na 25-30 gr aby uśrednić śmiecia i wywalić po 60-70 gr i nigdy więcej nie wchodzić w spółdzielcze spółki. A jaka Twoja jest tu rola? Grasz na podbitkach na spadkach, czy pracujesz dla spółdzielczości Alternatyw 4?
1. raz cie tu widze i nie co cie sklania do tego wpisu ......strach,desperacja..? Nie probuj sie pocieszac ,ze odkupisz po 0,25 i sprzedaz wyzej ......to moze byc pobozne zyczenie,zreszta mylenie zyczeniowe to domena tutejszych graczy :) Nikt tu na watku nie przegrywa ,tylko kazdy jest chwilowo na stracie ,ale jak odkupi(tak sobie marzy) tanio to wyjdzie na swoje sprzedajac (?)..po wyzszej (z gory zaplanowanej) cenie........nie wiem dlaczego tak mysla ,co daje im podstawe do takiego optymizmu(?)
moge przypuszczac ,ze "podreczniki" do inwestowania albo swojak i jego koledzy:)))
Bezinteresownym Janie każdy gra tu i kłamie jak może,w mojej opini ta spółka nigdy nie wróci juz na poziomy 1-2.50 zł, teraz jest gra jak wcisnąć drobnym papier darmowy (wywalanie jest od poziomów 2.70 az do teraz te same wolumeny i ilośc transakcji, jak na razie nikt większy tu nie wszedł i raczej nie wejdzie,obstawiam w 2015 dwa fixy,chyba ze Patro zamiesza swoje paluchy tutaj a to na dobre nie wyjdzie nam,juz wcześniej sie interesował pcg,oczywiście bedzie jeszcze niewielka podbitka lub nieco większa ale 75 gr nie przekroczy.TAKZE OSTRZEGAM DROBNYCH o OSTROŻNOŚĆ. CZEKAĆ NIŻEJ .