• Liczba akcji EWH Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Wczoraj EWH wydało komunikat, że WDM posiada teraz ponad 5% ich akcji. Co wy na to ?

http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/1179069,emmerson-wierzytelnosci-hipoteczne-sa-zawiadomienie-w-zwiazku-ze-zmiana-udzialu-w-glosach-na-wz
  • Re: Liczba akcji EWH Autor: ~witam [31.11.231.*]
    trzeba kupować ewh bo tam będzie zwyżka w średnim, info jest po to ażeby miał kto odbierać od equimaxx akcje ewh,przynajmniej ja to tak rozumiem,ogólnie nie mają pomysłu jakr ozprowadzić akcje ewh obywatelom,a ci nieufni
  • Re: Liczba akcji EWH Autor: zajcom [89.73.133.*]
    Jak juz jest info, to wlasnie poto aby te akcje sprzedac - nie ma co kupowac zapozno.
  • Re: Liczba akcji EWH Autor: ~kbcaps123 [83.23.7.*]
    PODOBNIE JAK W PRZYPADKU MBFgroup ???
  • Piszcie o waszych stratach niech to będzie przestroga, bo wzrostu nie Autor: ~Foxxx [213.158.221.*]
    Zobaczycie ja od wielu miesięcy widzę jedno i to samo.
    A i dobrze ktoś zauwarzył że jak tu się kończy dymanie to chcą na innej spółce, tylko że jak pojawia się info to się sprzedaje;-)
  • Re: Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Od wielu miesięcy pod różnymi nickami widzisz to samo, nawet w momentach kiedy spółki szła w dobre..

Sprzedają kiedy uznają za słuszne. Zyski mają a to chyba najważniejsze
  • Do Foxxa Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Tak w ogóle Fox, widziałeś jaki był kurs parę lat temu ? Jeśli dalej trzymasz się tego, że teraz jest gorzej niż kiedyś to ogromnie się mylisz..

https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=DMWDM
  • Re: Do Foxxa Autor: zajcom [89.73.133.*]
    Lebioda, z całym szacunkiem musisz ozywać lepszych narzędzi do zarządzania inwestycjami - w szczególności tymi które uwzględniają scalenie/splity akcji w kursach.

Np.
    http://stooq.pl/q/?s=wdm&c=mx&t=l&a=lg&b=0

Stopa zwrotu na tym papierze wynosi obecnie -97.64%,
    Licząc od momenty objęcia akcji w ofercie pierwotnie - emisje dodatkowe były z PP wiec stopa zwrotu zostaje,
  • Re: Do Foxxa Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Dzięki za informacje, będę częściej tam zaglądał do robienia szybki analiz ;)

Stopa zwrotu faktycznie jest na minusie ale patrząc po analizie wstawionej przeze mnie dla Foxa, widać, że mimo wszystko kurs trzyma się lepiej niż kiedyś więc nie warto mylnie stwierdzać, że jest dno gdy go nie ma ;)
  • Re: Do Foxxa Autor: ~abc [156.17.35.*]
    Ty Lebioda widzę tak zarządzasz swoim kapitałem jak WDM kapitałęm swoich akcjonariuszy .....:D
  • Re: Do Foxxa Autor: ~abc [156.17.35.*]
    I teraz dopiero zrozumiałem dlaczego WDM odnosi sukcesy (dla siebie) - to tylko zadanie znalezienie takich Lebiod na rynku)....:D
  • Re: Do Foxxa Autor: zajcom [89.73.133.*]
    Owszem dna nie ma, jeszcze ma z czego spadać.
  • Re: Do Foxxa Autor: ~Kapitan [188.165.1.*]
    "Owszem dna nie ma, jeszcze ma z czego spadać." - równie dobrze idzie stwierdzić, że jeszcze mają z czego inwestować, żeby iść w górę
  • Re: Do Foxxa Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Mają z czego inwestować i to robią, dowód - chociażby ostatni WDM Capital
[x]
REINO -5,00% 0,76 2025-11-07 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.