dostrzegli, tylko w jaki sposób kupując po kilka akcji dziennie. Ciekawe kto to robi? Jak będziesz chciał sprzedać swoje ile będzie osób chętnych aby kupić po tej cenie?
widac, ze kolezanka jakas nowa lub malo rozgarnieta. Patrzy tylko Na obroty. Nie starczylo juz czasu aby zaintersowac sie spolka I poczytac co robi.
nie rozumiem dlaczego mam sprzedawac dobra spolke I kupowac smieci z NC.
jak kolezanka szuka obrotow to polecam GPW. A I tam Sa spolki z obrotami mniejszymi niz Midven Midven nie jest spolka dla plebsu I leszczy. Wiec dziekujemy kolezance za zainteresowanie.
Mieli rację ci co mówili, że tu będzie LPP, myślę, może się mylę, że tu będzie ok. 12000 zł za akcję, kwestia czasu, tylko nie wiem, czy komuś uda się potem sprzedać np po 15000 zł
ciekawe czy kurs przebije dokonania Patrowicza, może będzie lepszy niż u parówki, który słynął do tej pory z 1000 % wzrostu, teraz chyba będzie drugi, jak Midven się postara, zobaczymy
Wzrost od grudnia to ok. 5000% a bedzie jeszcze wiecej. Nie ma akcji. Tutaj i 500 zl jest mozliwe jak pojda informacje o przejeciach. Maja przejac firme z 160 osobami. Widac, ze ida za INDATA. Prezes im doradzal i kupil ich akcje. A gdzie ida? No to nie trudno sie domyslec.
Rzeczywisty FF BARDZO maly !!!! Akcje w mocnych rekach.