• buy back Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Jestem pewien że w tak promocyjnej cenie spółka skupuje swoje akcje. Jeszcze parę dni i się przekonamy czy mam rację jak pójdzie komunikat... ale wtedy poniźej 20 gr akcji już raczej nie kupimy.
  • Re: buy back Autor: ~gracz [195.154.15.*]
    Dnia 2014-11-24 o godz. 14:50 ~kkk napisał(a):
    > Jestem pewien że w tak promocyjnej cenie spółka skupuje swoje akcje.
    > Jeszcze parę dni i się przekonamy czy mam rację jak pójdzie
    > komunikat... ale wtedy poniźej 20 gr akcji już raczej nie kupimy.

ciężko wyczuc, teraz jest po 0,14 wiec sensacji nie ma
  • Re: buy back Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Tylko za te 14 gr poszło 28300 akcji tj. za niecałe 4 koła. Po prostu jeszcze paru drobnych wywaliło te parę akcji...
  • Re: buy back Autor: ~eh [83.31.240.*]
    wolumen wraca do poziomu sprzed tąpnięcia.

Płynność, po długim czasie, osiągnęła wartość średnią - obrót od 250 tys. do 5 mln zł.

Bardzo możliwe, że coś się dzieje, z tego co widać po forum, większa część ulicy wyprzedała siebie, trzymają już ci ze stratą 70% i wyżej.
  • Re: buy back Autor: ~jas [89.229.220.*]
    ja oddałem po 12 gr ostatnie 46 tys strata 86%
  • Re: buy back Autor: ~jj [46.170.42.*]
    Przykro mi. Póściły ci nerwy, ale wtakiej sytuacji ciężko się opanować. Nie sądze że w ciągu roku wróci na 0.85 zł ale do 0.3 zł powinno dobić. Wtedy jakbyś sprzedawał to troche mniejsza strata byłaby. Pozdrawiam i życze powodzenia w inwestowaniu.
  • MAM pytanie Autor: ~atb [91.212.242.*]
    Z jakiego powodu sprzedajecie akcje ze stratą ponad 50%?
    Jakie motywy Wami kierują, gdy sprzedajecie?
    Znacie jakiś "złe" info, którego nie ma oficjalnie ???
  • Re: MAM pytanie Autor: ~marekmarek [193.238.42.*]
    ja tam miałem strate 80% i dokupilem w zeszłym tygodniu po 0,12 licze teraz chociaz na 0,30 docelowo i jestem prawie na zero.
  • Re: MAM pytanie Autor: ~syyzyy [151.13.145.*]
    "dlaczego ludzie sprzedaja ze strata" - bo straty sie tnie, lepiej stracic 50% niz 80%...
    "mialem strate ale usrednilem i juz nie mam" - to Tobie sie tak wydaje.. straty sie tnie nie usrednia...
    " co sklonilo Ci do sprzedazy, przeciez nie bylo zlego infa" - brak dobrego infa = zle info
  • Re: MAM pytanie Autor: ~ja [185.63.252.*]
    z tym cieciem strat (sprzedaż) to tez jest pewne ryzyko, bedzie niefart skoczy wysoko do góry i zostajesz na lodzie, tego sie chyba ludzie boja i dlatego trzymają...
  • Re: buy back Autor: ~kj [89.229.220.*]
    to pewne a może i ponad 30 gr złapiemy
  • Re: buy back Autor: ~B-B [188.146.162.*]
    BEDZIE SIE DZIAŁO!!!
  • Re: buy back Autor: ~krakus7 [31.175.33.*]
    Do ile odbicie teraz?
  • Re: buy back Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Jakie odbicie, powinno byc w koncu odwrócenie trendu.
  • Re: buy back Autor: ~eric [31.61.136.*]
    Marzyciel, żeby można było mówić o odwróceniu trendu kolego to by musiało przebić na trwał 70-80 groszy a to sie nie stanie długo długo albo wcale. Tutaj śmierdzi czymś dziwnym co się pewnie objawi za jakiś czas. Nie jest tutaj normalnie panie :)
  • Re: buy back Autor: ~jn [89.229.220.*]
    siejesz kolego panikę, nie było ze spółki żadnej złej informacji - jeśli chcesz kupić taniej to rób to w inny sposób
  • Re: buy back Autor: ~gajowy [89.229.220.*]
    spółka zbita na maxa ,,, czas na mocne wzrosty
  • Re: buy back Autor: ~kkk [178.159.128.*]
    Mówiłem że wykorzystają sytuację. Będą skupować akcje. Jest informacja:
    "Jednocześnie Zarząd Emitenta wskazuje, że zintensyfikuje działania związane z skupem akcji własnych, realizowanym na podstawie uchwały Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia nr 6 z dnia 16 marca 2011 roku, co też powinno wpłynąć pozytywnie na płynność akcji Emitenta."
  • Re: buy back Autor: ~jj [46.170.42.*]
    W uchwale z 2011 jest napisane (punkr 4 strona 6):
    Zarząd będzie upoważniony do przeznaczenia na realizację Programu środków finansowych w wysokości nie większej niż 56 000 000,00 (pięddziesiąt sześd milionów) złotych. Środki te pochodzid będą z utworzonego na ten cel, na podstawie uchwały nr 5 Nadzwyczajnego walnego Zgromadzenia Akcjonariusza z dnia 16 marca 2011 roku, Funduszu Rezerwowego.

Czy ja dobrze rozumiem że kiszą około 50 mln złotych przez 3 lata na skup akcji i tego nie robili. Za te pieniądze mobliby Free Float wykupić ze 3 razy.
  • Re: buy back Autor: ~DjMiś [178.159.171.*]
    do złotówki mogą teraz spokojnie skupować startując od obecnych poziomów, kto teraz wejdzie będzie pewnie mocno zarobiony. Pytanie jak to się rozciągnie w czasie i wartości kursu i czy dołączy się gruby kapitał z zewnątrz - jeśli tak to będzie mega korba :)
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.