Z tym że sprzedaż KOP po 0,05 i kupno 11B po 30,00 nie ma sensu. Za mało kasy stąd weźmiesz żeby tam odrobić. Groszówka po dobrym info szybciej urośnie.
11bit jest już bardzo nadmuchane...Moim zdaniem warto zaczekać na Kopie...Popatrzcie idm wywalali po 0,06-0,07pln a w piątek już po 0,13pln chodził i to zdecydowanie większy bankrut niż kopahaus...
witam ponownie na 11bit od zeszłego piątku mam 16zł zysku/akcje kopahaus nadal stoi jak na razie zrobiłem dobre posunięcie nadal polecam 11bit uważam że jeszcze sporo urośnie
szansa na wybicie górą z konsolidacji na 11bit tu będą jeszcze duże wzrosty jeszcze możecie zarobić inna spółeczka to aedes nie tykajcie śmieci to nie będziecie tracić zarabiajcie razem z nami
A ja sprzedałem po 2 grosze juz dawno z 50% strata i odrobilem większość na Polimexie i nie ma sensu tego śmiecia trzymać szkoda czasu lepiej juz w dobrej cenie kupić np colomedica zaraz ruszy lub Vedia tez zaraz ruszy i warto wtedy szybko odrobić Tu juz nic nie bedzie i moze sie kisić od 2 do 4 groszy jeszcze z rok czasu a inne okazje w tym czasie uciekną