Ja bym czekał do jakiegoś interesującego infa, albo jakiegoś większego wzrostu, bo teraz to raczej pewna strata... Ewidentnie ktoś uwala, zobaczcie że ktoś wystawia cały czas oferte 183 akcji, a pod tym jest jakiś ukryty :P Właściwie to ja tak czekam
Ostatnio sprawdziłem go i był ukryty batonik :) , ale KTO WYWALA ? , może ten co podbił kurs APANETA po debiucie ? nie wiem , ale kiedyś będzie tu wysoko. pozdro
i tu cytat z tego: W okresie 12 następnych miesięcy od dnia złożenia niniejszego zawiadomienia nie wykluczam zbycia lub nabycia akcji spółki APANET S.A.
Cena jest niska , może chodzi o to , żeby trochę spółkę rozruszać , przy tej cenie akcji , sprzedając nie zarabia , a tylko kurs uwala . nie wiem o co kaman . Lepiej sobie poleję i tv pooglądam ;) za rok może będzie lepiej;)))) pozdro
Dnia 2014-11-22 o godz. 22:51 ~tom-sky napisał(a): > Cena jest niska , może chodzi o to , żeby trochę spółkę rozruszać , > przy tej cenie akcji , sprzedając nie zarabia , a tylko kurs uwala . nie > wiem o co kaman . Lepiej sobie poleję i tv pooglądam ;) za rok może > będzie lepiej;)))) pozdro
Leszczyński I lis posiadają akcje seri A,B Apanet S.A. (APA): Wyznaczenie pierwszego dnia notowań akcji serii C i D na dzień 10 października 2014 Akcje seri C czytaj dl strona 95 Lonstrom Investments Limited z siedzibą na Cyprze złożył zobowiązanie w sprawie czasowego wyłączenia zbywalności 450.000 (słownie: czterysta pięćdziesiąt tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii C. Na mocy wspomnianej umowy czasowego wyłączenia zbywalności akcji, Lonstrom Investments Limited zobowiązał się, iż przez okres od podpisania niniejszej umowy do upływu 6 miesięcy od dnia pierwszego notowania instrumentów finansowych Spółki w Alternatywnym Systemie Obrotu, nie dłużej jednak niż do dnia wprowadzenia akcji do obrotu na rynku regulowanym Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A., NewConnect – zorganizowany rynek akcji Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie, prowadzony poza rynkiem regulowanym w formule alternatywnego