• Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Rafał [83.6.119.*]
    Gruby znowu skupuje i ewidentnie szykuje się rozgrywka pod walne. Kwestia nowej emisji wciąż aktualna, wszyscy się tego boją. Ale.. jeśli emisja będzie niewielka i droga, to wówczas opory przed poważniejszym zaangażowaniem znikną i znów będzie szał zakupów ;) Myślę, że do walnego kurs może dojść do 30 zł a jeśli decyzje Zarządu będą z punktu widzenia rynku "atrakcyjne" w zasięgu jest nawet 50 zł
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~omega [62.141.216.*]
    Michale daj sobie już spokój z giełdą
    kiedy dychacz na ARI?
    idż poszukaj pracy w tesco, praca stała przynajmniej a tu juz nawet dwa imiona masz a kasę tylko tracisz, po co ci to?
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Georg [83.29.255.*]
    Jesteś pewien, że to ten sam ??? Facet nagania jak wściekły. Tym, którzy go posłuchali i wyszli z Certusa a kupili CDE należy współczuć.Modlą się teraz aby gdzieś się to zatrzymało, a ten dalej żeby kupowali.Brak pytań.
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~apollo [89.67.24.*]
    Jak można być tak naiwnym , żeby myśleć ,że ktoś kimś się zasugeruje i wpakuje pieniądze w :naganiany" papier?:)
  • no właśnie Autor: ~as [178.183.193.*]
    Zwłaszcza sugerowanie się opiniami takiego buraka jak ty
  • Re: no właśnie Autor: ~apollo [89.67.24.*]
    as Ty jesteś gejem?
    Łazisz za mną.
    Zaczynam się bać.
    Wybierz inny obiekt westchnień, ja jestem hetero!
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Rafał [31.61.129.*]
    Ci, któży w odpowiednim momencie wyszli z Certusa na czas zrobili świetny deal i dokupić mogli potem poniżej 10 zł. Ten jad niepotrzebny ;) Certus jeszcze pójdzie do góry moze nawet z 200% modlitwa oczywiście nie zaszkodzi. CDE ma zato przed sobą dużo większe wzrosty do czego z reszta nie chce Cię wcale przekonywać ;)
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Racja [80.79.86.*]
    Chlopak ma racje. Ja wprawdzie lekkomyslnie kupilem najpierw za ok 80 % funduszy po 13,87 . Potem troche spanikowanny obserwowalem spadki do ok 8 pln. Ale mam juz wprawe a takich sytuacjach i potrafie zachowac zimna krew. Kolejno dokupowalem po 11,29 i ostatecznie usrednilem po 10 pln . co dale srednia 13,31. Wczorajsza sesja pozzwolial mi na sprzedaz po 15,50 - wnioski nasuwaja sie same.
    odpowiednia stragetia i mozna tu zarobic krocie a nie zniechecac graczy.
    pozdrawiam i zycze kolejnego udanego przyszlego tygodnia.
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Rafał [79.191.201.*]
    Certus idzie do góry i nic się nie powinno zmienić co najmniej do Walnego, chociaż będą też na pewno drobne korekty. Była głęboka korekta i zjazd poniżej 10 zł, ale walor wyszedł z niej obronną ręką tak więc będzie dalej szedł do góry. Gdybyśmy wtedy poszli dalej, nieunikniona masakra była by dużo gorsza i walor mógłby się już nie podnieść i mielibyśmy tu kiszonkę tylko. A tak, ubiliśmy dno i wracamy do trwałych wzrostów. Pozdrawiam, szczególnie długoterminowych radząc też obserwować CDE, bo tam się już szykuje start taki jak na CDE był kilka tygodni temu
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Rafał [31.61.129.*]
    Ci, któży w odpowiednim momencie wyszli z Certusa na czas zrobili świetny deal i dokupić mogli potem poniżej 10 zł. Ten jad niepotrzebny ;) Certus jeszcze pójdzie do góry moze nawet z 200% modlitwa oczywiście nie zaszkodzi. CDE ma za to przed sobą dużo większe wzrosty do czego z reszta nie chce Cię wcale przekonywać ;)
  • Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~ok [176.97.81.*]
    ok
  • dzisiaj 18 Autor: ~zibi [46.238.200.*]
    J.w
  • Re: dzisiaj 18 Autor: ~Damiano [46.215.4.*]
    zgadzam sie - 18 pewniak na close
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~Zibi [78.133.219.*]
    wchodzcie w cwpe, ryzyko niewielkie, a do 50 groszy powinno dojechac
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~zibi [46.238.200.*]
    Do piatku albo i dłużej warto jeszcze tutaj zostać:-)
  • Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~ksenon [176.97.81.*]
    wsiadać
  • Re: Jedziemy na 30 zeta ;) Autor: ~GREG [87.101.73.*]
    Gdzie wsiadac na 3zł to jeszcze daleko
[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.