spolka nie jest na dnie, ona już praktycznie nie istnieje. Pewnie tylko dlatego nie ogłosiła upadłości, że nie ma kasy na postępowanie.A inwestor musi się pojawić, dał przecież stosowne przyrzeczenie, a to nie byle co! :) dziwi mnie tylko to co robi ten Wasz Maciek, musi mieć chyba za dużo kasy...
Faktycznie kupuje jak nawiedzony chyba wierzy w inwestora do końca roku jak zrobi jeszcze jakiś zakup to uwierzę w inwestora i też kupię narazie się przyglądam z boku.
Wszyscy piszą że spółka tup a jednak jakieś fundusze ma na funkcjonowanie.
Bo pewnie wystarczy podatki za nieruchomości opłacić, a może nawet i nie:) A nawet jak jakiś mityczny inwestor się pojawi to co z tego? Może być co najwyżej jakaś spekulacyjna podbitka i tyle. Czas już pokazał ile produkty spółki są warte. A teraz to zdaje się już nawet nie Atona, bo patenty chyba sprzedane (nie wiem dokładnie bo wtedy gdy to miało miejsce nie interesowałem się spółką).
sa tylko trzy wyjscia dlaczego kupowal i to tak drogo , bo ostatnio po 20 iles tez bral , albo jest szalony albo byl pijany jak to robil albo te mendy z zarzadu i inne barczyki znowu mu cos naobiecywali i znowu dal sie gnojom nabrac , ale przeciez to jego pieniadze , niech kupuje