Czesc Kacej,widze ze jestes tak jak i ja.Troche ponad trzy lata "konsolidacji" i meczenia akcjonariuszy przez JzG i jadzie musi przyniesc jakies profity...miejmy nadzieje ze nieprzecietne:)Pozdro
Dnia 2014-11-24 o godz. 15:48 ~lkfdasj napisał(a): > Była ekscytacja, doszło do stosunku, orgazm za nami. Trochę czasu minie > zanim pała znowu wstanie.
tych ukrytych tez nie jest duzo ok 100k sądze ze ulica ma torche i chce wyjsc ci co kupuli po 40 , ja mnie ciekawi wzrotsty z tamtego tyg i ten wolumen co to było?
chyba ze ktos chciał isc na walne z większą ilościa głosów , ale pococ?
Moze nie normalne, ale trzeba zobaczyc powod, spytaj sie na walnym jest duzo możliwości.... A tak z innej beczki to wczoraj przemyślalem to co mowiles marro, sprzedaż ukryta ;( zobaczymy jest ok 100k tego jak sie przemieli to ciekawe czy nastepna dostawa nie bedzie
Dnia 2014-11-28 o godz. 22:01 ~marek_aureliusz napisał(a): > czy sprzedaż akcji z terminem płatności za 7m-cy uważacie za > normalną?
Witam. Może niema co narzekać, sprzedaż małego pakietu po 2 zł myślę że bardzo dobra wiadomość, 1/10 pakietu poszła za cenę praktycznie zakupu i to z dotacji :-)
Kurs jakby nie patrzyć spokojnie idzie sobie do góry, w delikatny sposób czyszczone są kolejne poziomy, bez przyciągania groszołapów :-) Zapewne niedługo już prawie zero ulicy będzie na aer do momentu az nie zaczną się duże obroty i duże skoki procentowe.
E tam, nie ma co się podniecać tym batonem na 100K. Kupił po 0,40 i chce sprzedać przy 25% zysku. Albo próbuje zamieszać niczym sławny, o którym nie wspomnę.
Wcześniej czy później się wykruszy i przejdziemy na nowe poziomy. Nie ma co tracić wiary tylko cieszyć się dzisiejszym spadkiem i tanio podkupywać:)
Jak będzie po 0,44 w styczniu to ja się będę cieszył, bo wtedy po premii taniej dokupię:).