• Równia pochyła ! Autor: ~cc [83.27.225.*]
    Praktycznie od dnia debiutu tylko spada , niżej i niżej . Widać najwyraźniej panowie nie potrafią prowadzić biznesu jak i PR . To co potrafią to zadłużanie spółki jak na NC całkiem spore . Nowa flota , nowa siedziba tylko zysku brak .
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~Troy [95.40.119.*]
    no i od razu widac ze nigdy nie prowadziles wlasnego biznesu
    pojecia nie masz o co w tym wszystkim chodzi
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~ja [83.27.225.*]
    Dnia 2014-11-21 o godz. 10:57 ~Troy napisał(a):
    > no i od razu widac ze nigdy nie prowadziles wlasnego biznesu
    > pojecia nie masz o co w tym wszystkim chodzi
    masz rację ! w biznesie nie chodzi o zysk ale o FAN :)
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~Troy [95.40.119.*]
    własnie tak ! o zysk chodzi !
    tylko widzisz, biznes prowadzic trzeba tak aby niepotrzebnie nie dzielic tego zysku z innym
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~xx [83.21.244.*]
    O co kaman ? Przecież nie od dzisiaj spółka generuje stratę , dlatego kurs jest taki jaki jest
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~gutek [83.26.39.*]
    Z raportu na raport strata im rośnie , ciekawie kiedy będzie koniec? Zwłaszcza ostatni raport dobitnie pokazał, że chłopaki nie dają sobie z tym rady . Nie wiem na co liczą może na kontrakt z firmą z Arabii Saudyjskiej ? Jednak jak nie wypali to jak zamierzają spłacić zadłużenie ? A może najzwyczajniej w świecie nie nadają się do tego biznesu ? Czy do biznesu w ogóle ? Jak można było stracić na kontrakcie w Wieliczce , widać za trudne było policzyć chłopcom co i za ile aby wyjść na swoje .A może to po prostu zwykłe niechlujstwo było , bo to przecież nie ich kasa tylko nas akcjonariuszy ? I tak zadłużenie rośnie a chłopaki bawią się w najlepsze , za moje, Twoje , Nasze !
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~Adam [83.30.122.*]
    Pewne zlecenia bierze się nie dla zysku a dla pokazania firmy i pozyskania następnych zleceń to tak jakbyś piętnował firmę ze wydaje kasę na reklamę w TV
    Po prostu musieli się pokazać przy takim zleceniu a ze u nas w Polsce wygrywa się przetargi ceną to musieli przebić konkurencje
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~gutek [83.26.39.*]
    Niezła to reklama firmy skoro na prestiżowym kontrakcie traci . Łatwo tracić pieniądze akcjonariuszy , ciekawe czy w stosunku do swoich też są tak rozrzutni ? Wydaje mi się, że ci chłopcy zapominają skąd biorą się ich tłuste uposażenia a raczej kto na nich łoży . Gdyby mieli tego świadomość , PR spółki inaczej by wyglądał
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~miro [83.31.244.*]
    widze ze wiekszosc nie ma pojecia wogole o czym pisze.(ale ja tu od tego nie jestem aby wyjasniac.Kazdy inwestuje swoje pieniadze)jedno pytanie;;Mozesz mi wytlumaczyc jakim sposobem dokladasz ty sie niby do uposazenia wlascicieli spolki???Pozdrawiam
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~gutek [83.21.253.*]
    Dnia 2014-11-23 o godz. 18:10 ~miro napisał(a):
    > widze ze wiekszosc nie ma pojecia wogole o czym pisze.(ale ja tu od tego
    > nie jestem aby wyjasniac.Kazdy inwestuje swoje pieniadze)jedno
    > pytanie;;Mozesz mi wytlumaczyc jakim sposobem dokladasz ty sie niby do
    > uposazenia wlascicieli spolki???Pozdrawiam
    Chętnie postaram Ci się ten zawiły problem wytłumaczyć . Otóż spółki wchodząc na giełdę poprzez emisję akcji pozyskują kapitał na dalszą działalność , dzięki której prezesi, Członkowie Rady itd. mają środki na swe uposażenie czyt. pensje i odprawy a także premie
    wiesz kolego kiedy ostatni raz tutaj byla emisja akcji z ktorej to prezesi zyja wedlog ciebie do dzis.....(moze pomylilo ci cie np.z oil.gdzie emisja goni emisje)A wiec pozyskiwanie kapitalu na rozwoj firmy poprzez jej sprzedaz(czesci )wprowadzajac ja na gielde jest jedna z drog jej dokapitalizowania.
    A tak wogole to nie ma co dyskutowac(twoja decyzja twoja kasa).Zastanawiam sie tylko jesli to tak zla spolka to po co sie nia wogole interesowac .Jest tyle perel na gieldzie .Jesli ktos pisze non stop.(czy oglosza...,albo rownia pochyla i tym podobne)to swiadczy tylko o piszacym takie teksty (pustka)pozdrawiam
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~gutek [83.21.253.*]
    Nie jest ważne kiedy była ostatnia emisja , ważne , że dzięki niej spółka jest tam gdzie jest a kto wyłożył kasę na jej akcje ? Kto zaś mamił obietnicą przyszłych zysków w celu uplasowania emisji na rynku ? I kto do tej pory wyszedł najlepiej na jej przeprowadzeniu ? Drobni akcjonariusze czy może chłopcy z Rady itd. ? Czy bez przeprowadzenia emisji możliwe były by ich apanaże na takim a nie innym poziomie ? A jak na dzień dzisiejszy wygląda np. PR spółki , dlaczego już tak się nie ślinią do drobnych dawców kapitału ? I wreszcie kto jest właścicielem spółki Rada, prezes czy może akcjonariusze ?
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~fiu-fiu [83.27.253.*]
    No i złotóweczka pękła !
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~ja [83.21.174.*]
    do Świąt zobaczycie 50 gr w prezencie :))
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~olo [83.8.112.*]
    Spokojnie będzie jeszcze taniej , każdy mądry będzie mógł się załapać w granicach 70-60 gr .
  • Re: Równia pochyła ! Autor: ~poinformowany [83.10.84.*]
    Do końca roku może tu być drugi MIT !! Tej spółce chyba już nic nie pomoże :(
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.