...hehe, pewnie romek wziął właśnie vivda po 4,25, a z Terrry wyleszczył się po 0, 75 i teraz siedzi i obgryza paznokcie bo tam zjazd a tu jedno zlecenie i trzeba będzie gonić po torowisku ...heheh
hehe, to się spółdzielnia organizuje, kombinują, żeby nie dopuścić do wzmożonych zakupów, studzą zapał, wyjeb li aię z części akcji, poszli na vivid i 11bit, to teraz robią wszystko, żeby móc terrę odebrać w miarę rozsądnej cenie ......przydałby się teraz jakiś artykuł np. w podłodze, a jeszcze lepiej dla zwieranych umów np. w wyborczej, bo ta leży na biurku każdego urzędu !!!!!!
widzeli manipulację na zamknięciu ???, a wdm na to wszystko pozwala !!!!, nie oddawać, przypomnieć sobie ekoexport, medical, .itp. , a tu będzie znacznie lepiej ..iiii nie oddawać spółdzielni, niech biorą teraz od siebie , kolejne infa w drodze !!!!!
...na 11 bit czy na vivid zrobili 200, 300 %, ale tutaj ze względu na perspektywy, cenę akcji i infa, mogą zrobić i 1000 % w miesiąc ( patrz certus w spekulacji bez żadnych inf 1000 % w miesiąc ) i dobrze o tym wiedzą, dlatego tak pilnują kursu !!!!!!
..no kaźwa co tak na mnie wsiedli, co niemożliwe, trzeba było kupić wcześniej jak pisałem, ..ile akcji w obrocie ?? - 1,5 mln sztuk, a dzienny obrót jak jest 300 tysi to święto , średnio ok 60 tyś zł, czyli 600 tyś zł to 1000 % wzrostu, a 6 mln to 10 tyś %, i co niemożliwe jest 6 mln zł obrotu ????? a to jest właśnie 100 zł, jeśli teraz uwzględnić wyzbieranie z rynku to co ????, a do tego dodam, że od bardzo długiego już czasu kwota 30 tyś zł wystarcza by nadziać kurs na widły !!!! hehe,..........nie mówię, że tak będzie ciągle ale jak sobie uświadomić jaką tu spółka może mieć kasę i możliwości, dodać spekulację i co ???, ale wiem, wiem, że dla was to niedorzeczne, tym bardziej gdy się wyleszczyło ( przynajmniej z części ) i się stoi obok ..heheh
zejdz na ziemie marzycielu 100zl to daje 5 MILIARDOW kapitalizacji wiec ochlon
jak beda zamowienia to moze spekulacyjnie 5 max 10zl bedzie ale to tylko przy dobrych wiatrach a ten mysli o 100zl co ze gracze naiwni teraz na rynku nic dziwnego ze tak strzyga ich z kasy grubasy
...co ty nie powiesz miszczu giełdy, to żeś się naszukał, a ile było dzisiaj chociażby obrotu na 11 bit i to przy cenie 30 zł, a nie 100, ....i kapitalizacje mnie nie interesuje tym bardziej, że z akcji nawet niedopuszczonych do obrotu jeszcze przez rok.....pisałem, trzeba było kupić wcześniej, a nie łapać swoje grosiczki, a teraz żeby zebrać np. 20 tyś akcji to się trzeba będzie nagimnastykować i nie patrzeć na ten sztuczny obrót przerzucanymi akcjami z wora do wora w celu wciągnięcia innych ...hehe !!!
chlopie akcje mam od 30 kilku gr ciebie tu jeszcze nie bylo wiec nie medrkuj. bylo na 11 bit kupe kasy natrzepali za nowa gre a tu co moze beda zamowienia trzeba czekac i zobacz ile jest akcji na 11b a ile tutaj i powtarzam ochlon i zejdz na ziemie. druga rzecz na 11b byla jaza ale nikt nie da gwarancji ze tu tez bedzie na CCA tez byla pamietaj nic dwa razy sie nie zdarzy
hehehe, nie kompromituj się już, na 11 bit jest ok 800 tyś akcji w obrocie, a w ciągu 3 dni 300 %, i latanie po 30 zł ...tutaj też będą trzepać mega kasę i to nie jednorazowo .........a do tego fajny kolo siedzi na spółce i za wszelką cenę mu się nie podoba, że spółka ma potencjał do wzrostow ....heheh, no trzeba będzie zbierać i kombinować ......
Lepiej powoli do góry niż robić na sesji +40 % . Jutro jednak może być bardzoooo ciekawie i dzisiejszych grajków komputerowych możemy przebić i to mocno.
znow glupoty opowiadasz 11b szlo z 9 zl na 30 czyli tak jakby tu poszlo z 0,7 na 2 zl ty dalej sie mozesz ludzic ze tu 100 zl zobaczysz co za naiwniak albo spoldzielca co ma leszcza nagonic.
jak jestes pewny tych 100 zl to zastaw chate auto zobe dzieci i kupuj bedziesz milionerem i po co ta ciagla nagonka jak taki pewny jestes po co tu siedzisz 24h kupujesz ustawiasz zlrcenie S na 100zl i nie musisz sie stresowac i zagladac ani naganiac
co za ustawiacz, i kombinator , .......no pewnie, że z 9 na 30 zł, a w obrocie jest ok 800 tyś akcji, nie mówiąc o wszystkich akcjach dotychczasowych akcjonariuszy, które w każdej chwili mogą trafić w rynek , więc 30 zł razy 800 tyś to 24 mln wartość obrotu na 11 bit ....... a teraz na terra 1,5 mln akcji w obrocie i nie będzie więcej razy 70 gr, to???? ....no miszczu ???, więc ile jeszcze do 24 mln, a w przypływie fantazji i wyzbieranych akcjach może dziać się wszystko ........hehehe no jakże mi przykro, że się wyleszczyłeś ....hehe ...czyżby luxtorpeda ...heheh groszołap !!!!
tylko tam sa juz miliony zysku a tu niby co tez chce zeby roslo ale jestem realista a nie marzycielem jak ty, 5 zl max co tu moze byc jesli ktos kupi ich produkt
Przy dobrych wiatrach moze tu byc te 2 zl i tyle ale czy w tym roku wątpię ...jutro mogą byc nawet spadki .......jakos na dzisiejsze info znyt entuzjastycznie gracze gieldowni nie zareagowali
hehhe, póki co pół spółdzielni groszołapów wyje ana z części lub większości swoich akcji, skamlą o spadki hehe, ............przyznam się, że się obawiałem o testy, bo to nigdy nic nie wiadomo , ale po tym infie z Meksyku ...hehe, to na pewno akcji nikt nie sprzeda ..........proponuję nie zwracać uwagi na ustawki na kursie i przewalanie z wora do wora