Tak myslisz? To teraz zastanów sie kto bedzie chciał to od ciebie kupić i kiedy. Tylko prosze nie wyjeżdzaj mi z tekstem typu: "Nie ma problemu mam czas, mam za co żyć nie spieszy mi się". Mrożenie kapitału do niczego nie prowadzi
Raczej Masz racje Jakiś większy oddawał po 0.38 kilka miesięcy temu Przetrzymalo nawet 0,53 a teraz w dół Wie co robi i jest konsekwentny zakapior Ja z tym co mam poczekam moze Kogoś namówienie ale przed wynikami różnymi Pozdrawiam
gdybyście wiedzieli kto mi protegował tą spółkę to byście zwiewali z niej gdzie pieprz rośnie -nie lękajcie się to ja ostatnio wywalałem została końcówka pozdro
Dnia 2015-01-20 o godz. 14:42 ~MK napisał(a): > Ile Kupiłeś żeby tak gadac
On jest znany z tego, że od wielu miesięcy uaktywnia się przy podbitakach i wypisuje tego typu "merytoryczne" uwagi. Emocjonalny typ, nie mający nic rzeczowego do powiedzenia. Nie zwracaj uwagi.
Jak by co to ja wtedy nie wywalałem jak pisałem że wywalałem.Tak tylko pisałem bo łatwiej znosić spadki gdy się teoretycznie wie kto sypie:)Raz tylko wywaliłem gdy stratę robiłem ale przysięgam sam od siebie kupiłem taniej:)