• Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~apollo [89.67.24.*]
    Na tym burzliwym papierze coś jakby wyhamowało 3 dniową korektę.
    Patrząc na godzinówkę nie sposób oprzeć się wrażeniu ,że korekta idealnie wpasowała się w "podomykanie " luk

http://www.iv.pl/images/28300053190589964603.png

jakby miało to oznaczać ,że rynkowi zależy na nie pozostawianiu niedokończonych spraw:)
    Możliwe ,że znajdzie się ochota na powrót do kontynuacji wzrostów i rozsmakowani gracze spróbują powalczyć o wyznaczenie kolejnego (wyższego) lokalnego szczytu .
    Choć wydaje się to trudne to nie jest to niemożliwe.
    Przecież już na Certusie mieliśmy ostre jazdy bez trzymanki.
    Analizowanie techniczne może i wydaje się naiwne ale...
    No właśnie :
    AD nie pokazuje dystrybucji
    STS gotowy do wygenerowania mocnego sygnału kupna
    BOS również ostudzony i gotowy do wspinaczki z dużym zapasem do wzrostu
    Celowo użyłem wykresu godzinowego bo przecież tu co godzinę zachodzą ogromne zmiany:)))
    Jak by nie podchodzić do Certusa to przecież te wskaźniki to jak kardiogram pracy rynku.
    A ten wydaje się w dobrej kondycji i po małym "odpoczynku" może wystrzelić do przodu:)
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~11111111111111111111 [80.79.86.*]
    Witaj!
    No ladnie to podsumowales. |a bym jeszcze dodal ze to wlasnie to dno jest dobvrym podlozem teraz do spokojnego wzrostu. otwarcie powinno byc jutro gdzie sw okolicach sredniej z ldzisiejszego maksimum i dzisiejszego zamkniecia czyli 13,50. A co bedzie potem to zobaczymy, na pewno pomoze tez ogolna dobra koniunktura na wszystkich wskaznikach.
    pozdrawiam
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~zybi [94.254.128.*]
    faktycznie tak to wygląda coś mi się zdaje że w tym tygodniu będzie grubo powyżej dwudziestu złotych
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~apollo [89.67.24.*]
    Certus przyzwyczaił graczy do ogromnych skoków kursu to wiem ale pisząc ,że wystrzeli miałem na myśli kilkanaście procent.
    Nie twierdzę ,że dojdzie do 30 zł
    Po prostu jest gotów wystrzelić , ale do jakiego poziomu to chyba wszyscy którzy grali na tym papierze też mieliby trudność z określeniem tego poziomu.
    Tak czy owak trzy sesje dały odpocząć i zobaczymy dziś czy ten odpoczynek wystarczy do ponownej wspinaczki na nowe lokalne szczyty czy po prostu gracze zwątpili w dalsze wzrosty.
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    otwarcie 13
    zamknięcie 18
    i tyle w temacie
    za tydzień 30
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~inwestorUK [88.105.237.*]
    Marzenia. Nawet nikt normalny widać nie kupuje i czeka.
    zielony jesteś synku hehehehe
    zaraz górne widły i wtedy będą gonic papier ,żeby im nie uciekło kilkadziesiąt % szybkiego zarobku !!!
    Dnia 2014-11-18 o godz. 20:13 ~zybi napisał(a):
    > faktycznie tak to wygląda coś mi się zdaje że w tym tygodniu będzie
    > grubo powyżej dwudziestu złotych

stygnie dołek na 12 i zaraz jazda w górę :)))
    ulica zleci sie jak będzie już na górnych widłach hehehe
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~lewy [83.14.206.*]
    już sie nie chce czytać tych waszych pseudooptymistycznych postów, żałośne to jest
    zesrałes sie i sprzedałeś? hehehehe
    brawo!!!
    kupiłem to coś jakieś dwa miesiące temu po 14 zł, zaraz spadło do 2 zł, nie sprzedawałem bo po co, czekałem, wzrosło i opchnąłem po 21 zł, wyzbyłem sie tego gó...na, teraz wchodze tu z ciekawości i obserwuje wasze wypociny, więc nie mów mi pampersiaku, że sie ze...łem. Czekaj może wzrośnie to i Ty sprzedasz, powodzenia.
  • Re: Mocna dwunastka dała odsapnąć:) Autor: ~hehe [66.249.81.*]
    I wtedy się obudziłeś, patrzysz, a w portfelu śmieć kupiony po 20. Rotfl..ale zabawny gość...
    szkoda komentować, takie wypowiedzi, napisałem Ci jak było rzeczywiście i nie ściemniam że zarobiłęm na tym fortunę, bo nie zarobiłem, uzyskałem 40 % zysku i tyle, ale bez dużych pieniędzy, mógłbym Ci napisać, że zarobiłem fortunę, ale nie zarobiłem, bo tak nie było, ściemniacze to raczej tacy goście jak Ty, którzy są poddani obecnie silnemu stresowi, bo ich spółka leci na łeb.
    Powodzenie.
[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.