dla mnie sprawa jest oczywista, zawsze znajda się usluzni prawnicy, którzy podejmą się każdej sprawy zapewniając o swoich słusznych racjach czytaj niejaki Giertych, dawno powinno to indywiduum być wydalone z palestry, podobnie jest i tu, rzekome walne jest słusznie nieuznane za ważne przez obecne władze spolki. tyele w temacie, wkrótce będziecie kupowali po 1zl i wyżej kwestia czasu.umowyn powinny być realizowane, zawierane na papierze, a nie ustnie, to nie czasy przedwojenne, gdzie slowo dane drugiej osobie miało znaczenie tyle co umowa zawarta na pismie, nie te czasy, nie te osoby. niestetym może kiedys
Marku to już jest trzecie Walne które cofa zarząd Ganta. Zwróć uwagę, że członek zarządu jest od lat w spółkach zależnych, zwróć uwagę ile tych spółek zależnych już upadło pod jego rządami. I odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nie chce walnego przecież akcjonariusze to są właściciele spółki a nie zarząd ani też osoby z zarządem powiązane. To jest traktowanie akcjonariuszy jak bydło czyli zwoływanie i odwoływanie walnych zwróć uwagę że to już trzecie odwołane. Możesz też się nie martwić czwarte też będzie odwołane pomimo tego że w prawie nie ma odwoływania walnego nie istnieją takie przepisy.
nie jestem za prezesem, proszę abys mnie z nim nie laczyl, jestem za tym aby gant stanal wreszcie na nogi i zaczal przynosić rzeczywiste, wymierne korzyści dla swoich akcjonariuszy i aby w końcu zaczal splacac swoich wierzycieli,
Słyszałem, ze nie drukują bo nie mają tuszu bo syndyk im nie daje na tusz bo mówi, że dałby ale nie ma kasy. Kasę podobno ktoś ją wyprowadził ale ponieważ to były setki milionów złoty to nie idzie tego ustalić bo to są takie kwoty które nie tak łatwo zobaczyć jak ktoś kradnie. Bo z takiej kwoty zawsze można odpalić coś komuś by nic nie widział. Po za tym zawsze można dać dwa miliony złotych prawnikom a Ci napiszą cuda nawet znajdą dokumenty na lądowanie UFO w Gancie i porwaniu dokumentów oraz kasy i zarząd o tym nic nie wiedział.