• kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~roman [46.204.67.*]
    ty marro?
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Ja podejrzewam tego, którego z imienia nie wspomnę, który przerzuca z wora do wora.
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~roman [46.204.67.*]
    nie on nie ma akcji juz już blokował po 32 gr dwa miesiace temu , to jest ten sam co skupował i według mnie następny poziom kursu jeszcze w tym miesiącu
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    To kto sprzedaje?
    Mi sie już udało niedawno dokupić trochę po 0,4. Ale dzisiejszy obrót jest dziwny.
    Podejrzewam, że to z wora do wora, żeby naciągnąc ulicę i zrobić podbitkę.
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~roman [46.204.67.*]
    na ubieranie u licy to by podbili do 45 w zkursem + 10% i tam by robili taką sztuczke , według mnie duże prawdo podobienstwo ze ktoś kupuje , może nawet nie inwestor
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    Witam.
    Miałem naradę.
    Nie to nie ja, ja kupowałem ostatnio po 41,42gr.
    Dzisiaj podpisuje akt notarialny na sprzedaż mieszkania, trochę z tego mogę włożyć w aer, ale zobaczymy.........
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~LOLEK [83.17.151.*]
    Dnia 2014-11-18 o godz. 11:39 ~roman napisał(a):
    > na ubieranie u licy to by podbili do 45 w zkursem + 10% i tam by robili
    > taką sztuczke , według mnie duże prawdo podobienstwo ze ktoś kupuje ,
    > może nawet nie inwestor

roman, myślisz że po 0,45 to byłoby ubieranie ulicy? chyba że po 45 zł :-)

pozdro
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~roman [178.182.18.*]
    ja nie mówiłem o ubieraniu ulicy tylko o ściągnięciu ulicy jak kolega powyżej zasugerował , ze dzis po 40 gr jest z wora do wora
    Dnia 2014-11-18 o godz. 11:13 ~roman napisał(a):
    > nie on nie ma akcji juz już blokował po 32 gr dwa miesiace temu , to
    > jest ten sam co skupował i według mnie następny poziom kursu jeszcze w
    > tym miesiącu

Witam.
    roman, jesteś ten sam roman co byłeś na AER chyba ze 2 lata temu? Jak tak to dziwi mnie Twoje zdanie, myślisz że JzG nie ma już akcji AER? Tyle zadał sobie trudu, tyle zwalania kursu i odbierania akcji i uważasz że oddał akcje, jakby chciał to zrobiłby pompke na 2-3 zł ( mam na myśli dawne czasy bo teraz więcej warte akcje) i ubrałby innych to wtedy zgodzę się że mógłby wywalić akcje. Pamiętasz jak pisał " oddajcie resztki akcji i chyba pisał o jakiś 600 tys sztuk ? Dzisiaj FF to ponad 3 miliony akcji, gdzie one są ?

pozdrawiam

wracajac do jacka to ja sądze że go tu niema od wakacji gdy papier zaczynał rosnąć od 25 gr do 34 gr tak zwanego oporu tam było sypanie ok 350 k na tych poziomach szczególnie 29-33.

szczególnie że uwalał kurs zawsze jak papier podchodził do 30 gr od paru lat i d.la niego był to psychologiczny poziom żeby odstraszyć i odebrać niżej ..

czemu sie nie udziela i nie cwaniakuje??? ostatni post to raczej nie jego

napewno niemiał kontroli tu dużej ponieważ Pamiętam jak AER dostał dotacje i zaczeła się pompka to sam jacus n nie wierzył i twierdził idziemy na 1 zl szukaj posty kolego.

co myslicie o nowym infie?? rzucic 100 k pln na zapasy? czyżby operacja plastyczna bilansu pod cos grubszego?
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~marek_aureliusz [31.61.131.*]
    oświećcie mnie w jakim celu obniża się kapitał zakładowy?
    Dnia 2014-11-18 o godz. 19:13 ~marek_aureliusz napisał(a):
    > oświećcie mnie w jakim celu obniża się kapitał zakładowy?

ja myślę że po prostu zmiana dotyczy z funta na euro i wychodzi kwota EUR 0,0
    62815, więc obniżyli kapitał zakładowy w ten sposób żeby było EUR
    0,06.

chyba że źle to pojmuje?
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~abc [46.7.25.*]
    dobrze pojmujesz, redenomination dotyczy sytuacji gdy zmienia się walutę i trzeba dokonać obniżenia kapitału.

http://ec.europa.eu/internal_market/auditing/docs/dir/transpo/uk17.pdf

sekcje od 623 do 628

623 Calculation of new nominal values
    For each class of share the new nominal value of each share is calculated as
    follows:
    Step One
    Take the aggregate of the old nominal values of all the shares of that class.
    Step Two
    Translate that amount into the new currency at the rate of exchange specified
    in the resolution.
    Step Three
    Divide that amount by the number of shares in the class.

628 Redenomination reserve
    (1) The amount by which a company’s share capital is reduced under section 626
    (reduction of capital in connection with redenomination) must be transferred
    to a reserve, called “the redenomination reserve”.
    (2) The redenomination reserve may be applied by the company in paying up
    shares to be allotted to members as fully paid bonus shares.
    (3) Subject to that, the provisions of the Companies Acts relating to the reduction
    of a company’s share capital apply as
  • Re: kto kupuje z ukrytego po 40 gr od paru dni? Autor: ~abc [46.7.25.*]
    przepraszam, pominąłem najważniejszą sekcję

626 Reduction of capital in connection with redenomination

(1)A limited company that passes a resolution redenominating some or all of its shares may, for the purpose of adjusting the nominal values of the redenominated shares to obtain values that are, in the opinion of the company, more suitable, reduce its share capital under this section.
    (2)A reduction of capital under this section requires a special resolution of the company.
    (3)Any such resolution must be passed within three months of the resolution effecting the redenomination.
    (4)The amount by which a company's share capital is reduced under this section must not exceed 10% of the nominal value of the company's allotted share capital immediately after the reduction.
    (5)A reduction of capital under this section does not extinguish or reduce any liability in respect of share capital not paid up.
    (6)Nothing in Chapter 10 applies to a reduction of capital under this section.
    Dnia 2014-11-18 o godz. 18:48 ~roman napisał(a):
    > wracajac do jacka to ja sądze że go tu niema od wakacji gdy papier
    > zaczynał rosnąć od 25 gr do 34 gr tak zwanego oporu tam było sypanie
    > ok 350 k na tych poziomach szczególnie 29-33.
    >
    > szczególnie że uwalał kurs zawsze jak papier podchodził do 30 gr od
    > paru lat i d.la niego był to psychologiczny poziom żeby odstraszyć i
    > odebrać niżej ..
    >
    > czemu sie nie udziela i nie cwaniakuje??? ostatni post to raczej nie jego
    >
    > napewno niemiał kontroli tu dużej ponieważ Pamiętam jak AER dostał
    > dotacje i zaczeła się pompka to sam jacus n nie wierzył i twierdził
    > idziemy na 1 zl szukaj posty kolego.

Ja nie muszę szukać postów, ja pamiętam, byłem na bieżąco ponieważ traktuje poważnie inwestycje w AER. Ma co chciał mieć, nie tylko na AER i już się nie udziela, teraz muszą inni powoli zmienić atmosferę na AER, była zła, spadki i straszenie bankrutem, teraz powoli dobry wujek :-) zrobi atmosferę spokoju, wzrostów i rozwoju spółki aż do ............................................:-)

pozdrawiam
    To kto sypie po 40 od miesiąca i po 30 tego sporo bylo
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.