Dnia 2014-11-18 o godz. 10:35 ~12345 napisał(a): > Panowie, > jeśli kwit was parzy to rzucajcie w 0,23 a jeśli > "straszycie" to na inne spółki polecam, tam więcej > leszczy :))
Chłowieku, błagam Cię. Najpierw skupowali po 60 gr, poźniej po 40, nastepnie po 24, a teraz po 23 gr. ? Niedługo będziecie pisać, że sku[pują po 8 gr. I tak od kilku lat. A co do leszczy, to tutaj jest ich ogromna kumulacja. Zastanów się co piszesz.
Jerry, ja nie napędzam i zniechęcam nikogo. Oszczędź sobie "bolesnych" wniosków. Umoczony też nie jestem - dlaczego nie? O tym nie na forum, bo wszystko bywa pokrętnie odebrane. To, że zjechała cena Biomaxa wiadomo. To że ktoś pisał po drodze zjazdu o zbieraniu też wiadomo - zawsze piszą, ja nie pisałem o zbieraniu. To, że kwit może być drogi lub tańszy, też możliwe - zdarza się. Ale tu się liczy wyczucie i gotowość do uruchomienia kapitału. Będzie dobrze, bo nie jest źle.
Dnia 2014-11-18 o godz. 11:22 ~12345 napisał(a): > Jerry, ja nie napędzam i zniechęcam nikogo. Oszczędź sobie > "bolesnych" wniosków. Umoczony też nie jestem - > dlaczego nie? O tym nie na forum, bo wszystko bywa pokrętnie odebrane. > To, że zjechała cena Biomaxa wiadomo. To że ktoś pisał po drodze > zjazdu o zbieraniu też wiadomo - zawsze piszą, ja nie pisałem o > zbieraniu. To, że kwit może być drogi lub tańszy, też możliwe - > zdarza się. > Ale tu się liczy wyczucie i gotowość do uruchomienia kapitału. Będzie > dobrze, bo nie jest źle.
0,82 dotyczy Genrg nie Biomaxa :)) A wykrzykniki maiły być ilustracją, tej "tragedii" przeceny na Genrg. Widzisz, co rynek potrafi zrobić z kursem?
Niech tylko klepną na Biomaxie - chociażby dofinansowanie projektu, lub po prostu pójdzie ze spółki info dopięcia rozpoczętej inwestycji i nikt nie będzie pamiętać o 0,24 stawianych na S.
Dnia 2014-11-18 o godz. 12:09 ~12345 napisał(a): > 0,82 dotyczy Genrg nie Biomaxa :)) > A wykrzykniki maiły być ilustracją, tej "tragedii" > przeceny na Genrg. Widzisz, co rynek potrafi zrobić z kursem? > > Niech tylko klepną na Biomaxie - chociażby dofinansowanie projektu, lub > po prostu pójdzie ze spółki info dopięcia rozpoczętej inwestycji i > nikt nie będzie pamiętać o 0,24 stawianych na S.
Nikt nie da gwarancji i nikt nie powiedział. Wystarczy, że Zarządowi szepnięto: "składajcie wniosek" :)) Spoko, będzie. Po tą są środki finansowe, by z nich skorzystać.
Dnia 2014-11-18 o godz. 12:24 ~12345 napisał(a): > Nikt nie da gwarancji i nikt nie powiedział. > Wystarczy, że Zarządowi szepnięto: "składajcie > wniosek" :)) > Spoko, będzie. Po tą są środki finansowe, by z nich skorzystać.
nic nie musza dostawac, wystarczy że będą o korok. jak oil od ropy, jak united od diamentów, jak ... inni oszuści co pisza bzdury na espi. odbicie bedzie, news juz w drodze, ale przy ok. 40 gr
ubijamy dno, zbieranie po 22 wczesniej, teraz 23-24, na 25 stoi "straszak". jak juz bedzie ta chwila jednym zleceniem zniknie, co otworzy droge na te min 40 gr,.
Drukarki nie ma :) Samoistnie mu nie przybędzie kwitów, a na koniec sesji trzeba odkupić to, co się puściło dla postrachu - tylko parę groszy drożej. Stare jak świat :)