• Do prom'a - naganiaj dalej. Guzik to pomoże. A jak Autor: ~ORP-Orzeł [83.31.208.*]
    jesteś taki pewny, to jak byłeś uprzejmi mi doradzić "stul" dziób i obserwuj a nie wypisujesz peany na cześć skarbonki, w którą można tylko wkładać gotówkę. No i serdecznie życzę żebyś za zarobione tu pieniądze kupił sobie mieszkanie na tym bajkowym projekcie deweloperskim, o którym twój sponsor prezio opowiada.
  • Re: Do prom'a - naganiaj dalej. Guzik to pomoże. A jak Autor: ~prom [178.235.126.*]

Jak widać na giełdzie jest dużo psychicznych gości którzy potracili sporo. Tu jest przykład mnożyciela wątków i psychopaty który cieszy się z kilku groszy spadków i zachłysta się tym że najpewniej on ma rację. Można sprawdzić jego wpisy na kilku kolejnych stronach. Pisze że będzie stał z boku a zakłada po kilka wpisów. Jest to też przykład typa który sam nie zarobił to i drugiemu nie da. Nie poradzenie sobie z tym że straciłem plus jakieś na pewno kompleksy męczą. Jak można na giełdzie mieć osobisty żal do prezesa albo do tego co od ciebie odkupił taniej akcje? Trzeba mieć nieźle zrytą dynię żeby oskarżać innych o naganianie a samemu zakładać wątki cisnące na sprzedaż i wystraszenie innych. Poza tym pisanie po innymi nikami na Onecie co można poznać po stylu nagonki.

Ponieważ typ się powtarza wpisami, przez co i ja zaczynam się powtarzać a jestem za poważny jednak na takie dziecięce zagrywki. Zdania o spółce nie zmieniłem a moja odpowiedź jest tutaj:

https://www.bankier.pl/forum/temat_uboat-kupowac-czy-sprzedawac,15872395.html
  • Re: Do prom'a - naganiaj dalej. Guzik to pomoże. A jak Autor: ~JeRo131 [91.150.152.*]
    ~prom do takich ludzi można pisać i pisać, i nic nie wyniknie. Szydzą ze spółek a siedzą na ich forach, zakładają wątki, niby pod pretekstem rzetelnej informacji, jak to jest źle w spółce, jaki to trup w szafie siedzi. Zwykłe groszołapy i oszołomy ale odwalają czasami kawał dobrej roboty. Pozdrawiam JeRo131
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.