Szykuje się rekordowy w spółce pod względem zysku 4 kwartał i kolejne kwartały też. Pytanie do spółki czy planowana będzie wypłata dywidendy za 2014r. :) To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
Misio skieruj to pytanie bezpośrednio do spółki i niech odpowiedź przekażą raportem ebi. Myślę że odpisze bo odpowiadają na każde zapytanie publikując treść listów.
"Podsumowując, w chwili obecnej Zarząd Spółki nie ustosunkował się jeszcze odnośnie podziału zysku za obecny roku obrotowy, zważywszy, m.in. na fakt, iż rok obrotowy jeszcze się nie zakończył, a przed nami dodatkowo rozliczenie kluczowych dla Spółki kontraktów, które mogą istotnie wpłynąć na końcowy wynik finansowy Spółki." Czyli IVQ może być rekordowy
To juz nie My dzisiaj tylko Wy??? Radziu okresl sie wreszcie. Czy to prawda, ze jeden z Twoich ojców zainwestowal mocno w Aedes a ty masz z nim kose i dlatego agitujesz na spadki??
A Ty? Czy ktokolwiek poza Toba kopiuje po 5-6 postów innych uczestników i wkleja codziennie przed notowaniami. Czemu 13/15 postów jest od Ciebie? To normalne???