ja jestem ubrany po 7 zł i jest mi z tym dobrze. będę sprzedawał po 70zł i starą kurtkę zmienię na futro.... albo oleję ubrania i wyprowadzę się do ciepłych krajów.
Zrozum chłopcze, że na NC mało rzeczy rośnie pod raport tylko pod tajemną wiedzę, wizje, prognozy etc. Obecny raport nie jest ważny. KUPUJ PLOTKI SPRZEDAWAJ FAKTY - kto tego nie pojmuje ten nie zarobi. KUPIŁEM PLOTKI za 7zł i SPRZEDAM CI FAKTY za 70 zł lub wyżej!
HE HE HE HE ....... ja ubrałem się jeszcze lepiej kupiłem od 4,90 do 5,80 2685 sztuk i jak czytam baton 1500 sztuk to zajady pękają ze śmiechu ....ktoś wrzucił batona na koniec sesji ha ha ha ha .......ludziki jesteście po prostu żałośni niestety , typowy polaczek , zawistny , głupi a przy tym niemiłosiernie biedny niestety .... Jeszcze raz powtarzam przy tym ff wszystko jest możliwe a przedział 30 to strzeli za tydzień , na Brasterze było identycznie szło w góre by potem płochliwi oddali i teraz pomału konsola i czekanie na strategię , która zostanie ogłoszona w grudniu .... Zresztą podobna sytuacja tutaj , dla nas lepiej jeżeli Ci co kupili po 10-15-19 zyla oddali po 20-22 ich już nie ma są właśnie Ci co kupili .....tak to działa .... I niejeden polaczek co zarobił 5-10 k ujada teraz jak pies że spadnie jeszcze niżej ...... Przecież ten kto mi oddał swoje akcje za 4,90-5,80 pluje codziennie na ekran kompa licząc ile by miał ...... I tak właśnie rośnie nam polactwo .....efekt psychologiczny został osiągniety wszystkie obsraj dupy trzęsą się ze strachu co to będzie w poniedziałek ..... a ja mam nadzieję wykorzystam moment na niewielkie uzupełnienie portfela he he he he .....
Natomiast na marginesie jeżeli chcecie by nie spadło niech wszyscy wystawią sprzedaż na 30 zeta i ciekawe co zrobi popyt ja również wystawię w poniedziałek sprzedaż lecz z ceną 50 zeta za walor .....