• CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Inwestor [176.97.81.*]
    Jesteśmy na widłach na poziomie 24 zł

Wiem, że może się wydawać, że spółka jest mega napompowana, ale napiszę jak ja to widzę:

1) Certus ma udziały w spółce ZMporh (Drukarki 3D) – sprawdźcie co to za firma oraz ile jest wart ten rynek (*ile miliardów dolarów)
    2) Ktoś ewidentnie skupuje papier
    3) Wyrysowała się formacja RGR: http://i59.tinypic.com/19atyx.png

Jakieś pytania?

Pozdrawiam,
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Inwestor [176.97.81.*]
    Najpierw poznajcie spółkę, a potem kupujcie
    Tutaj będą wielkie pieniądze
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~xcb [31.2.101.*]
    oj przez caly piuntek ubrali widac klientow w przedziale 21-24 a teraz caly wikend slychac ino kwik hahaha tu bedzie tak wpierdy i jeszcze raz w pierdy do kosci hehe
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~On [87.205.62.*]
    O jakim ubieranu ty mówisz ?? Ktoś zbił kurs napare sekund przez koncem puszczajac 2000-3000 tysie PKC i to tyle!!. DO 20 zł jest 1700 akcji. W poniedziałek bedzie otwarcie co najmniej po 18-19 z!!
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Rafał [178.42.151.*]
    Nie patrz na historyczne maxima, bo one się kształtowały na znikomych obrotach. Można powiedzieć, że rzeczywisty kurs zaczął się kształtować, jak cena była po 20-30 wtedy dopiero akcje trafiły na rynek i zaczął się handel na tej spółce
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~mały [83.145.186.*]
    Rafał za bardzo dyskutujesz nie wypada skoro nie masz papiera.
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Jasiu [31.41.232.*]
    Masz racje, wejdź w papier aby dyskutować, a po 2 dniach możesz później wspólnie razem płakać , bo masz papier :D Twoja analiza spółek również się na tym opiera ? :P
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Rafał [178.42.151.*]
    Dnia 2014-11-15 o godz. 22:12 ~Jasiu napisał(a):
    > Masz racje, wejdź w papier aby dyskutować, a po 2 dniach możesz
    > później wspólnie razem płakać , bo masz papier :D Twoja analiza
    > spółek również się na tym opiera ? :P

Po obecnej cenie ani myślę kupować. Jeśli będzie po 7-8 trochę dobiorę, ale nie wyżej. Kupiłem CDE, tam jest bardzo prawdopodobny wystrzał do góry z zasięgiem kilkaset%, tutaj w NAJLEPSZYM razie dojdzie po korekcie do 30 zł. Przyjdzie nowy, zobaczy że było 300 podnieci się i zostanie ubrany. Nie wchodzę w taki scenariusz
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~dzeku [79.186.116.*]
    Luki są na:15,32, 14,60, 10,91
    Pytanie pozostaje otwarte, czy zamkną I i II lukę, czy też szybko zachaczą również o III, a potem szybko z powrotem w górę
    to tylko tyle
    A tak przy okazji proponuje zdywersyfikować portfel o genergy i imagisa
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~filip [212.106.17.*]
    Też jestem na Imagisie i wydaje mi się, że to właśnie CDE i Imagis to gwiazdy następnego tygodnia. Co do Certusa: skoro zwalili taką małą ilością to mały popłoch i zjazd poniżej 10 zł. Nie jestem wam wrogiem ale takie wzrosty bez przyczyny to czysta spekulacja. Na NC takie cuda się dzieją a przykład CDE czy Gontyńca w drugą stronę każe zachować ostrożność. ps. Rafał co myślisz o Imagisie?
    Pojawia się pytanie: dlaczego ktoś zwalił kurs tak małą ilością?
    Odpowiedz jest banalna: kurs rósł cholernie szybko. Jak się chciało kupić to nie wystawiało się zleceń kupna na określonym poziomie, tylko brało się to co było wystawione.
    Stąd ten dziurawy arkusz.
    wychodzi na to, że w poniedziałek kontrolowany zjazd, we wtorek rano również, żeby zatkać luki, od wtorku w południe, popołudniu peta w górę.
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~korekta [85.202.220.*]
    trza wiać i odkupić za 7 -8 zeta bo i tak wywalą
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~wywalamy [85.202.220.*]
    wywalamy i kupimy taniej a wtedy trzymać i ani jednej nie sprzedać papier urosnie podwujnie to jak rano wystawiamy mysle że tak zrobią !!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~Qazer [83.15.185.*]
    Jakie to proste.......poprosze jeszcze numery w totka
  • Re: CERTUS ktoś skupuje papier Autor: ~bystrixx [83.168.86.*]
    słuchaj mały móżdżku - wiesz co to jest IP? To się dowiedz - piszesz sam ze sobą pod różnymi nickami. Namawiane na wywalanie akcji jest okradaniem innych - pamiętaj o tym. Przez takie namawianie dużo ludzi straci - a jeżeli bedziesz osobą, która się do tego bezpośrednio przyczyniła - to jest na to paragraf. Każdy ma swój rozum i każdy wie co ma robić. Jeżeli tak szybko zbłądziłeś to znaczy, że z graniem na giełdzie nie masz nic do czynienia, jesteś tylko dawcą kapitału.
[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.