Operacyjnie jest ok. Jeżeli jest to koniec odpisów to powinno wreszcie coś zaskoczyc na kursiku. Ale czarno na białym w raporcie bedzie to widac najwczesniej....w kolejnym Q ;(
Dla mnie niepokojace jest działanie tuory, który wciąż okłamuje , nawet przy ostatniej emisji. Dzis z raportu wynika, że spółka nie ma wciąż gotówki na zakończenie sporu z Diesse, natomiast ma duze nalezności, z odległą datą ich egzekucji. Takze to jest własnie niepokojace, ze ten człowiek jest wciąż niesłowny i ciagle uchodzi mu to bezkarnie. Odkryłem cos, co moze mi dac mozliwość wytoczenia temu człowiekowi powództwa cywilnego, ale musze to jeszcze dokładnie sprawdzić, bo wiadomo, ze takie sprawy to zawsze na poczatku koszty. Jak założę sprawe, to się z Wami podziele moimi odkryciami. Teraz drążę temat dalej by byc pewnym, bo ja juz nie moge więcej tracić, a on ma wciąż miliony w swojej kabzie.
kol. nie widzisz różnicy miedzy twoim wpisem a zamieszczonymi fotkami...cyferki się nie zgadzają.. a co do tej ułomnej postaci już się wypowiadałem, wcześniej czy późnej dopadnie go sprawiedliwość im szybciej biegli zaczną badać księgi przychodów i rozchodów tym lepiej dla akcjonariatu Szajka TT robiła co chciała za przyzwoleniem Totalu, przecież mieli wgląd w finansowanie w obydwu spółkach i wcześniej nie reagowali dawali się nabierać na kolejne emisje akcji bez zabezpieczeń dlaczego nie zawiadomili organów ściągania na krzywoprzysięstwo....oferty emisji akcji prywatnej i publicznej to przecież kłam w Cormay i Orphee....stworzona siatka spółek Tuory służyła do przekrętów finansowych, tego nie musze tłumaczyc.... Można pisać i pisać.... sami lepiej ode mnie znacie tę sprawę
W czwartek rozprawa końcowa w sprawie przejęcia Diesse więc sądzę , że ogłoszenie wyroku będzie przed świętami Bożego Narodzenia . Odnoszę wrażenie , że ktoś pomału te akcje kupuje nie wzbudzając zainteresowania pozostałych . Oczywiście to tylko moja opinia . Pozdrawiam !